JULETRÆET MED SIN PYNT

Årets juletræ blev hentet i nattøj for mit og Idas vedkommende. Det er blevet en af de søndage, hvor det ikke er nået at kommer af.

Klar til at pynte, og med et par råd til Ida og Gustav om, hvordan et træ bliver symmetrisk og harmonisk at kigge på.
Brug altid de samme ting op først. Tag f.eks. alle de røde kugler og hænger du en rød kugle på den ene side, så hæng også en rød kugle på den anden side, så bliver dit træ altid harmonisk og lige og se på.

Men når pynteiveren sætter ind, og man får øje på den ene kugle efter den anden, så er det svært at huske på en af dekorationens grundregler 🙂

Der skulle både være plads til nyt og gammelt pynt. Jeg prøvede at overbevise dem om, at noget af pynten  godt kunne springe over, så der ikke kom for mange ting på. – men det kunne jeg godt glemme alt om. Der var ikke ro og fred før ALLE ting var på, nye som gamle.

Så sådan bliver årets juletræ hos os. Alle har fået deres yndlingspynt på, og det enkle juletræ jeg havde inde i hovedet, det må jeg glemme alt om, og det er også helt ok.
En ting er vi dog alle blive enige om, og det er, en ny stjerne må til i år, og i sølv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonym 16. december 2012 at 20:23

  Smukt træ
  der Skal være plads til alle de smukke ting- dejligt at de unge mennesker har en mening.Julen er jo b.l.andet at alle får en bid af kagen og er glade og tilfredse, og mætte i mave og i sind giver en dejlig jul.

  • Reply Sonnie 20. december 2012 at 20:11

   Du har ret, alle skulle kunne nyde og beundre lige præcis de ting, som de holder af.
   Hilsen Sonnie

 • Reply Madame 16. december 2012 at 20:25

  Hvor er det smukt – så fint at rødt, hvidt og sølvfarve er gennemgående! Vi skal have købt vores træ og faktisk også julepynt, da vi næsten intet har.

  • Reply Sonnie 20. december 2012 at 20:13

   Hej Madame.
   Jeg synes det er svært med julepynt. Der er så meget fantastisk flot, men jeg vil gerne have at der er en rød tråd i det, sådan synes jeg at det er flottest.
   Hilsen Sonnie

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.