KLAR OG PARAT

… til en dejlig weekend, der lige er startet. Svigerinde og svoger har meldt deres ankomst i weekenden, så der skal bare hygges igennem og det gode vejr skal nydes.

– og så skal jeg strikke. Jeg har ikke fået strikket meget i denne uge, så jeg har virkelig strikke-abstinenser. Det går langsomt fremad med min cardigan, som jeg snart har været i gang med i 100 år. Det er ikke fordi jeg mangler garn eller ideer til projekter, overhovedet ikke, men jeg starter ikke på noget nyt, før jeg er færdig med denne cardigan, ellers bliver den aldrig færdig. Nogen kan have 4 strikkeprojekter i gang på en gang, det dur jeg bare ikke til, jeg ville aldrig kunne vælge.

Når jeg læser rundt her i blogland og ser alle de kreative, vildt hurtige lynstrikkende kvinder, så tænker jeg: Jeg har meget at lære endnu om strik, og om prioriteringer af tiden dertil. Hold da fast et tempo, der bliver strikket med rundt omkring. Det er så inspirerende og motiverende for mig, så tak til alle jer, der giver den gas med pindene.

– og god weekend til alle :o)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Madame 25. juni 2010 at 19:44

  Og mig er det ikke, der giver den gas med pindene, men jeg glæder mig også over alle de kreative strikkende, kvinder her i blogland. Rigtig god weekend, Sonnie, jeg håber I hygger igennem med jeres gæster …

 • Reply Sonnie 25. juni 2010 at 21:41

  Hej Madame.
  Der findes mange inspirerende og spændende mennesker her i blogland. Ikke kun dem der strikker :o)
  Så er dine computerfrie dage slut kan jeg se :o) Godt at "se" dig igen.
  Hilsen Sonnie

 • Reply unikarina 26. juni 2010 at 7:47

  Jeg ahr også kun ét strikkeprojekt i gang ad gangen. Jeg kan godt lide processen – men bestemt også resultatet.
  Rigtig god strikkelyst og weekend.

 • Reply Mettte Lykke 26. juni 2010 at 8:12

  Kære ven..
  Det er processen der tæller, ikke resultatet..
  Jeg kan li´at have flere ting igang..
  Noget til tv, noget til hjernen, noget for sjov du ved småtterier..
  God sommer weekend, vinker og trutter vi her fra øen.

 • Reply Sonnie 26. juni 2010 at 17:47

  Hej Unikarina
  Jeg kan også lide resultaterne, specielt, når der er så langt i mellem mine :o)
  God aften.
  Sonnie

  Hej Mette.
  Det er nu rart, at få noget færdig, speciel for mig, som er længe om det.
  Du er også en af de vildt hurtige både med pinde og h-nål :o)
  Jeg trutter og prutter her fra fastlandet
  God aften.
  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.