KLAR TIL GÆSTER

Lige om 2 min. ringer det på døren og en eftermiddag venter med masser af grin. Jeg ved ikke hvad det er med Inge og mig, men vi griner meget. Jeg kan komme ind i hendes butik, og vi når hverken at sige dav eller hej, før vi griner :o) – men vi skal også nå at snakke seriøst messe-snak, det er ved at være sidste udkald inden der skal være styr på alle modellerne.

God søndag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Helle Mikkelsen 14. februar 2010 at 16:34

  Hej Sonnie.

  Ih hvor ser det dejligt ud ;o) flotte lækre kager og skønne boller. Inge er bare en humør spreder og i skal nok få en hyggelig snak om de sidste ting til messen, som jeg glæder mig til at besøge. Jeg er færdig med handskerne som Inge begavede mig med, de mangler lige at blive syet sammen.

  Go Søndag til jer.

  Knus Helle

 • Reply Inger Lise 14. februar 2010 at 17:10

  Hvor er det nogle fine kager!! Tænderne løber helt i vand!
  Og hvor er det skønt med en sød veninde man kan grine med 🙂 Har lige haft besøg af min søde veninde som jeg også altid får skønne grin med!!!
  Knus Inger Lise

 • Reply Fynpige 14. februar 2010 at 17:20

  Hej Sonnie
  Herligt at dig og Inge bare er faldet i "hak" sammen, og skønt at man har samme humor.
  Lækre boller og muffins !! *SS*
  Det har været 3 herlige dage på job, og det er lige et sted for mig ! Omgivet af garn hele dagen….skønt !!!

 • Reply Sonnie 14. februar 2010 at 19:05

  Hej alle 3 skønne piger.
  Det er så dejligt med venner man kan grine sammen med. Inge og jeg snakkede faktisk lige om i dag, at det var så hyggeligt sidste lørdag, og I var lige så nemme at grine med. Det bliver så sjovt at lærer jer bedre at kende med tiden.

  Dejligt, at høre det går godt med jobbet, Lene. Jeg er SÅ glad på dine vegne.
  God aften til jer alle. '
  Kh. Sonnie

 • Reply Kvinden der husker 15. februar 2010 at 11:10

  Altså Sonnie, hvor kan du dog få ens mund til at savle….det bagværk ser simpelthen for LÆKKER LÆKKER LÆKKER ud….slubre, mums.
  Dejligt at du får rørt grinemusklerne sammen med Inge – skønt med sådan en veninde :0)
  Stort knus

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.