Klar til weekend hvor hæklenålen skal gløde

Endelig weekend, den var tiltrængt i denne uge.

Nu er jeg hjemme og nyder min fredag, køleskabet er fyldt, der er rent, vasketøjskurven har jeg holdt i skak i løbet af ugen, så nu er der tid til strik eller snarere hækling.

Tæppe

Jeg har hæklet alle disse lapper for et stykke tid siden (næsten et år siden) og har den plan, at Jesper bl.a. skal have det slumretæppe i fødselsdagsgave.  Nu er der bare det, at jeg er kommet håbløst bagud i sammenhæklingen af disse lapper. – jeg håber jeg kan nå det.

Da jeg for sidste gang lagde alle lapperne ud, for lige at tjekke farverne sammen, så jeg til min skræk, at jeg manglede 6 lapper, hvem fanden har spist dem???

Hurtigt i gang med at hækle 6 lapper, og er nu i gang med at få hæklet det sammen.

Tæppe1

 

IMG_6800

Ellers er vi igen klar foran flimmerkasser her i den lille familie. For selvfølgelig følger vi også med i den nye sæson af Vild med dans.

Jeg har forsøgt at sige ”det gider jeg ikke se i år, det er det samme og det samme” – og alligevel finder jeg mig selv siddende i strikkestolen hver fredag, og synes det vældig hyggeligt og sjovt.

Hvad med dig, er du til Vild med dans eller er du helst fri?

God fredag til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Inge 20. september 2015 at 0:52

    Det bliver da bare vildt flot 👍

  • Reply Vickie 21. september 2015 at 21:19

    Det er supersejt, det tæppe der.. Ser HELST VMD hver fredag, dog er jeg på vagt hv. anden fredag… Så det er kun smugkiggeri på arbejde..

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.