Hedder det krebinetter eller karbonader? Er det landsdel bestemt eller hvad? Og er der egentlig forskel på det?
Vores version af krebinetter er, at de er dobbelt, og smager virkelig godt.
2 halvdele på hver 100g (ja det bliver en ordentlig fætter)
På den ene del ligges hakket persille, finthakket løg, og en klat sød fransk sennep.
Den anden halvdel lægges ovenpå og de samles og trykkes let sammen hele vejen rundt.
De vendes forsigtigt i æg og rasp og steges rimeligt stille og roligt på panden i ca.15 min. på hver side.
Det er en paneret sag, så server den med en lækker frisk salat, kartofler eller hvad du synes.
Jeg ved ikke hvor opskriften kommer fra, men det er en Jesper havde med i bagagen, da vi lærte hinanden at kende, og den er blevet lavet med jævnemellemrum både til hverdag og til gæster, som altid nyder den “med lyd på” – “Uhmm…”
2 Comments
Der hvor jeg kommer fra Helsingør, hedder det krebinetter. Jeg laver dem af kalv og flæsk, kommer æg ned i farsen sammen med salt og peber. Ælte ælte, forme og vende i rasp..
Det er meget nemmere end at vende i æg.. Og de bliver ekstra saftige.
Hej Mette.
Det vil jeg straks give videre til "kokken" med at komme æg i farsen.
God aften.