LANGE ARME

Prøv lige og spørg om jeg har lange og trætte arme. Jesper og jeg har længe snakket om, at lave en lille hyggestue nede i det rum, hvor vores trappe er. Vi har tit haft brug for et lille sted man lige kan sætte sig med gæster inden man skal spise, eller hvor vi selv lige kan sidde og sludre mens vi laver mad. Vi har kun brugt det som gennemgangsrum, hvor også Jespers klaver står. – men nu skulle det være og vi skulle flytte klaveret!!!

Det var bare så tungt. Jeg brugte alle mine kræfter, og mere til, og da det stod ude midt på gulvet slap mine kræfter op. Jesper sagde “Prøv at blive rigtig stædig” :o) – men det hjalp ikke. Jeg havde ikke flere kræfter tilbage, og der måtte tilkaldes “mandehjælp” til det sidste stykke vej :o)

– og min nye myrte fik en ny plads.


Nu er klaveret flyttet og vi har flyttet rundt og indrettet en lille stue. Nej, hvor der rigtig skal hygges, strikkes, og ikke mindst snakkes.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fynpige 3. oktober 2009 at 5:41

  Hejsa Sonnie

  NU skulle i altså holde weekend, og strakt går du igang med at flytte et KLAVER !! Typisk en kvindeting !! hi hi Kender det alt for godt, kl var 6.15 her til morgen og jeg flyttede rundt på to små reoler for de stod forkert !
  Både mand og børn ryster voldsomt på hovedet her i huset, aldrig står ting som de plejer!

  Super hyggelig mini stue i har fået lavet, og man kan godt se at dine børn er blevet større!
  Tænker bare Hvid sofa *GG*

  Vejret bliver vist heller ikke til andet end flytte om og strik i dag.
  Hvilket strik er du igang med ??
  De pulsvarmer jeg strikker går bare alt alt for hurtigt, og jeg tror dælme jeg kan få et sæt ud af 1 nøgle garn *SS*

  Rigtig god weekend !

 • Reply Vickie 3. oktober 2009 at 13:06

  Hej Søster, det var sku da en kanon god ide med den mini stue, men står er klaveret så henne?
  Har været 2 dage i skole og gæt engang – 47 siders læsning i sygeplejefag.. det er kun i dét fag… siger tak for kaffe når vi rigtig går i gang i næste uge..

  Knus fra din lille søster

 • Reply Sonnie 3. oktober 2009 at 20:11

  Hej Lene
  Ja, det er typisk mig, at lige pludselig at flippe ud med at flytte om osv. – men du er da vist ikke bedre kan jeg forstå :o)
  Den hvide sofa har vi faktisk haft i mange år, også da vi havde små børn, og det er altså gået forbavsende godt. Alt betræk kan lynes af og vaskes, så det er ikke så vanskeligt.

  Jeg er stadig i gang med den cardigan til Ida, men jeg får den færdig i morgen. Jeg mangler kun at sy knapper i den. Ellers skal jeg i gang med en stribet cardigang, lidt alà den fra "hverken fugl eller fisk" der hedder "stribet lykke", den synes jeg er rigtig sød og kan passe til mange ting. Jeg skal strikke den i Lucca. Så du det garn hos Inge? Det er jeg blevet helt syg med.

  Jeg tror jeg finder en dato og laver strik-in her hos mig første gang, men du hører nærmere. Det bliver sjovt at møde dig rigtig.
  God weekend.

 • Reply Sonnie 3. oktober 2009 at 20:12

  Hej Søs
  Klaveret står hos Kim. Det ville han gerne have ind på værelset. Det er snart et helt musikstudie han har derinde.
  Du må da have rigtig god fornøjelse med alt dit læsning.
  Vi snakkes.
  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.