LIDT EKSTRA TID

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det voldsomme snevejr, sendte mig hjem noget før beregnet i dag. Eller det vil sige, at det var faktisk Lene der var så sød at sende mig en sms, at de små veje ude på landet, hvor vi bor, snart var sneet helt til. Det var godt hun skrev, for der var en del store driver jeg måtte kæmpe mig igennem, som nogen gange førte mig over i den modsatte side af vejbanen, så godt jeg kørte i tide.
Godt hjemme med hele familien, gav det lige lidt ekstra tid her i eftermiddag. Te og strik blev hurtigt arrangeret i sofaen og et blad. Min mor havde, sidst hun var her, taget et “Hendes verden” med, og det måtte lige studeres. Jeg faldt over disse billeder, der kan printes ud på strygeark, og derefter kan de stryges på næsten hvad som helst, et par puder, duge, tøj, til notesbøger etc.

Tag et kig her, der er masser af skønne billeder. God aften.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.