LOOK OUT – NOT IN

Se lige mit nye “gardin” på badeværelset. Min kreative Far har gjort det igen. Fundet på en smart ide til en slags gardin til badeværelset. De gardiner man kan få til skråvinduer er temmelige kedelige med mindre du betaler en milliard million for det og det ville vi ikke. Min Far, som laver ALT indenfor skilte, reklame, solfilm og jeg ved ikke hvad, kom med denne skønne ide. 

Med sandblæsnings-folie lavede han disse striber, som starter i brede rækker og derefter smallere og smallere. Skide smart og let, synes jeg.
 
(du tænker nok, hvad fanden laver en trip trap stol på badeværelset? Det skal jeg sige dig, den sidder Ida på og kigger bøger imens jeg kæmmer og kæmmer for lus. Det er heldigvis ikke så tit mere at der er genvinst, men kæmmes det bliver vi nødt til)
Tak søde Far, jeg ved du læser med her og og tak til dig Mor for dejlig medbragt mad.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply fru westerskov 8. januar 2010 at 6:28

  God ide med striberne 🙂

 • Reply mette b 8. januar 2010 at 6:43

  Det er da en god idé og det ser rigtig godt ud!

 • Reply Sonnie 8. januar 2010 at 7:47

  Hej Fru Westerskov og Mette
  Jeg synes også det var en rigtig god ide. Både smart, men ikke mindst billig :o)
  God fredag til jer begge
  Kærlig hilsen Sonnie

 • Reply Mette Lykke 8. januar 2010 at 8:48

  Det ser rent og lækkert ud..
  Dejligt med en farmand der kan den slags..
  Jeg glæder mig sådan til at vi skal mødes hod strikkefeen.

 • Reply Fynpige 8. januar 2010 at 8:50

  Hejsa Sonnie. Sikken en super far du har dig der !! ….Og en super mand ….. har dig lidt mistænkt for at det er DIG der er super og positiv! *SS* Så er det jo ekstra krydre rart at man har lært dig at kende, positive mennesker har været en mangelvarer hos mig…. Så glæder mig til kreativ tur i morgen !!
  Og nu er vi 6 til blog-træf så det er jo super !
  Rigtig god dag i vinterkulden.
  Lene

 • Reply Sonnie 8. januar 2010 at 9:17

  Hej Mette
  Jeg glæder mig også rigtig meget til vi skal ses og strikke.
  God fredag til dig.
  Kærlig hilsen Sonnie

  Hej Lene
  Tak for de søde ord Lene. Jeg glæder mig også rigtig meget til i morgen. Det bliver spændende. Jeg tror vi bliver omkring 32 i morgen. Det er mange.
  Til blogtræf er der 6 tilmeldte, altså 7 med Inge. Så er der snart heller ikke plads til flere i den lille butik :o)
  Kærlig hilsen Sonnie

 • Reply Fru E 10. januar 2010 at 8:01

  Alternativt og fint. Måske koster et originalt gardin en bondegård, men vis du spøger mig, så får du også kvalitet for pengene.

  God søndag.

 • Reply Sonnie 10. januar 2010 at 16:32

  Hej Fru E
  Ja, det har du helt ret i, men jeg trængte måske også bare til noget helt andet.
  Kærlig hilsen Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.