LØRDAG MED DRILLERI

Efter en kold kold omgang ridning er det dejligt at være hjemme igen i varmen, og nu skal der forberedes mad til gæster i aften. Min mor, far, Inge og Børge kommer forbi til en omgang mexicansk mad. Det er super nemt, smager godt, og så har min mor og far aldrig før smagt det.

Min far er et kapitel for sig, når vi taler om mad, han ser helst at vi får kartofler hver dag og synes stadig, selvom han ikke vil være ved det, at pasta og ris er noget nymodens pjat.
“hvad er der nu i vejen med koteletter eller oksesteg?” Han hører til den årgang, hvor det var vildt in at spise koteletter i fad, og indbagt mørbrad, det fik vi SÅ meget i 80èrne. Så kom den glaseret skinke med flødekartofler, for slet ikke at snakke om frikadeller og kold kartoffelsalat, de retter tror jeg vi alle har fået serveret 100 gange og er grundigt træt af, jeg er i hvert fald.
Han nægtede også at smage noget med smeltet ost på, hvis min mor havde lavet noget med det, sagde vi bare til ham at det var gratin, så spiste han det med velbehag :o) Vi fandt hurtigt ud af, at det kun var et spørgsmål om at han var møg stædig og konservativ, han kunne faktisk godt lide det. Hold da op, hvor har min mor, søster og jeg tit grint bag hans ryg, på den søde måde.

Så menuen i aften er også for at drille ham lidt. Jeg kan lige se ham i hovedet, når alle de små skåle bliver sat på bordet med diverse til tortilla og forskellige dressinger og guacamole til nachos :o) – han kan højst sandsynligt godt lide det, jeg skal bare finde på noget andet og kalde det :o)

God lørdag til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.