LÆRERIGE MANDAGE

Samarbejde i teams, det er det jeg har brugt min mandag på at lære. Hvordan arbejder man sådan helt rigtigt, for at kunne kalde sig et “Team”. Det er en meget brugt udtryk, som mange bruger i flæng, måske uden at vide, hvad det egentlig kræver for at kunne kalde sig et team. Det er faktisk ikke så let, det krævede mere af mig selv, end jeg lige havde regnet med, for at indgå fuldstændigt og loyalt i et team.

I dag har vi løst en mordgåde i et team. Alle havde kun 2 sætninger, så ved at sætte dem sammen skulle vi finde, morderen, gerningsstedet, våbnet, tidspunktet og motivet. – og der var kun en mulighed. Samarbejde, hele tiden hører på hinandens sætninger og diskuterer frem og tilbage. Der måtte ikke komme nogle løsningsforslag før ALLE i gruppen var enige. Det var rigtig svært, men også rigtig sjovt.

Senere fik vi af vide, at vi var styrtet ned med et fly i en ørken og hele flyet var brændt fuldstændigt ned. Der var en liste med 15 ting, som vi skulle prioriterer, hvad var vigtigst for overlevelse. Og igen SKULLE vi blive enige, ved at argumenterer for vore valg, måske gå på kompromis, eller hvad det nu end krævede af hver især for at HELE teamet var enige og kunne melde en fælles løsning ud. HOLD NU OP, hvor var det svært, fordi vi er så forskellige, men også rigtig sjovt og lærerigt.

Jeg har i hvert fald lært rigtig meget i dag, ikke mindst om mig selv. Og de næste mange mandage kommer jeg til at lære meget mere om kommunikation, mødeledelse, konflikthåndtering og en masse andre super spændende ting.
– Hvor er jeg bare heldig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mette Lykke 26. januar 2010 at 8:52

  Det vigtigte er det vi lære om os selv..

 • Reply mette b 26. januar 2010 at 9:42

  Det giver jeg Mette ret i! Men hold da op, det lyder da både sjovt og spændende. I leger jo sammen – så er der noget ved at være på kursus!

  Klem fra Mette

 • Reply Fynpige 26. januar 2010 at 15:06

  Super at arbejdspladsen er klar over hvor vigtigt samarbejdet er, og dejligt at du lærer en masse nyt! Nyd din arbejdsplads, i de små private er man ikke klar over hvor vigtig alt dette er !
  Super at hende Helle kommer med til blog-strik, håber hun prøver at få skrevet et enkelt indlæg så vi kan skrive hej ! *SS*

 • Reply Sonnie 26. januar 2010 at 16:04

  Hej Mette
  Ja, det er vigtig at lære om sig selv, det er rigtig spændende.
  Kh. Sonnie

  Hej Mette B.
  Det var en rigtig sjov dag, som gik meget hurtigt. Sådan noget kan ellers være meget kedeligt, men det var en rigtig god underviser.
  Kh. Sonnie

  Hej Lene
  Jeg er også glad for mit arbejde, og ikke mindst at der er plads til personlig udvikling. Det ser de heldigvis kun som et stort plus.
  Har skrevet til Helle at hun er velkommen. Så kan der vist heller ikke være flere på kurset :o)
  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.