Luften og haven gjorde godt

Tulipanløg

Eftermiddagens vejr inviterede udenfor. Tulipanløgene kaldte og ville i jord, det kom de.

Luften gjorde godt i mit tunge hoved. De sidste par dage har været hektiske, men spændende. Jeg har brugt min enneagramviden og min coachingviden på akutte problemer, og andre spændende ting der skulle afgøres på mit arbejde. Det er en gave at kunne hjælpe andre mennesker til at få klarsyn, afklarethed eller bare at være der til at lytte.

IMG_6212

Rundt i haven afslører, de nu nøgne træer, alle de sirligt byggede reder. Det er utroligt den lille solsort kan samle sådan en stor og solid rede.

Resten af fredagen skal bruges til det jeg absolut er mest vild med, familie, strik, mad, vin, tv og måske lidt chokolade.

God fredag til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.