MATADOR

Nu kan jeg mærke at tiden nærmer sig. Tid til Matador. Jeg ELSKER den serien og ser den gerne 1-2 gange om året, og har gjort det i mange år. Jeg kan simpelthen mærke, når jeg ”trænger” (som Fru Murermester Jessen) til serien.
For det 1. minder den mig i den grad om min barndom, ikke fordi jeg er så gammel :o) – men fordi min oldemor, som jeg kendte særdeles godt, og kom meget hos, var som dem. Boede som dem, og var en af de gamle ”fine damer” i byen.
For det 2. er jeg stadig imponeret over historien, replikkerne, typerne de har fundet på til, skulle spille rollerne og den måden det hele er gennemtænkt på.
For det 3. Skuespillerne er fantastiske og hver gang jeg ser den opdager jeg noget nyt, hører noget nyt osv.

Jeg er selvfølgelig, hvis jeg selv skal sige det, meget skarp i serien og kan svare på rigtig rigtig meget. Jeg elsker at bruge vendinger fra serien, som kun dem, der har set serien mange gange kan genkende, men på den måde spotter man en virkelig Matador-fan. F.eks. min egen søster, hun er også ganske skarp, og vi griner hver gang vi kan komme af sted med at sige en vaskeægte ”Matador-sætning”

Lige om hjørnet venter et par dages vinterferie. Og der skal slappes af, og hygge med børnene. Vi skal alle de ting vi alle kan lide, incl. mor -jeg skal også se Matador og strikke så pindene ryger. Åh.. det bliver godt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply unikarina 23. februar 2010 at 11:14

  Det er en skøn serie… Vi har også set den maneg gange – og bruger også sætninger derfra. Den er en klassiker med format… God fornøjelse. Jeg overvejer i samme åndedrag om vi ikke også "trænger" til et gensyn…

 • Reply Sonnie 23. februar 2010 at 15:58

  Hej Unikarina.
  Dejligt at høre om endnu en Matador-freak. God fornøjelse til dig også.
  God dag.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.