Min lille søn bliver 18

IMG_6324

I dag bliver min lille dreng 18 år. Den lille dreng der kom til verden for tidligt. Han vejede kun 1844 g. da han var klar til at se dagens lys, han ville ud, han var sulten.

Han kom til verden i en turbulent tid af mit liv. Min kæreste igennem mange år havde fundet anden kærlighed og valgte at gå. Kærlighed er ingen herre over, og han var meget forelsket, og er stadig gift med samme kvinde, så det var sådan det skulle være.

Men det var godt nok et chok at stå med vores fælles barn i maven, og så finde ud af, at det ikke skulle blive, som jeg havde forestillet mig. Gustav kom til verden midt i, at alt var kaos, og sikkert derfor kom han for tidligt.

Tiden var hård, at være næsten ene med en for tidligt født, bo på OUH i 1 måned, samtidig med at skulle finde ny lejlighed og flytte. Det var en enorm følelsesmæssig rusketur, det at blive forladt på den facon, og samtidig en stor glæde, at stå med min elskede søn i armene.

IMG_6328

Alt det har jeg glemt nu, og tænker kun på det med tak. Jeg ville jeg gå igennem det hele igen for at finde den kærlighed jeg har i dag med Jesper.

IMG_6336

I dag er det altså 18 år siden, og jeg har nu en flot ung mand ved min side.

Tillykke min elskede Gustav.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Vickie 4. november 2015 at 22:13

    Ja det er utrolige billeder, det er back Down to memery lane.. Lille pølse..

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.