MIT STRIKKEHJØRNE

Lene har lagt en sjov opfordring på sin blog, med at vise sin “strikkeplads”. Her er min bedste strikkeplads, i min sofa. Puderne er sat vind og skæve, der er flest afvasket chokolade og kaffe pletter hvor jeg sidder. Der findes ofte garnrester, markeringsnåle, målebånd og diverse ting frem fra “min” sofa.
Nu kan jeg høre den kalder :o)

God aften til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mette Lykke 20. oktober 2009 at 18:22

  Herlig strikkekrog du har dig, det lyder som om der bliver tryllet mange fine sager frem i den krog.. Ja vi vel alle vores ynglings strikkekroge.

 • Reply Fynpige 21. oktober 2009 at 12:24

  Hej Sonnie

  Dælme også hyggelig strikkesofa du har der, og kom til at grine over at man kan finde alle de strikketing løst der. Der er jo heller ikke grænser for hvad ens strikkekurv kan indeholde af sjove ting.
  Kan huske da de store drenge var små, og når de var kommet i seng. Så kunne man jo godt få lyst til lidt chokolade, og de måtte jo kun når det var snollerfredag. Så engang jeg hyggede med strik, tv og chokolade kom den store ind i stuen efter puttetid, og vupti røg
  chokoladen uden papir mm ned i strikkekurven og jeg op af sofaen !! *GG*
  Bagefter måtte jeg så befri strikketøjet fra diverse chokolade/nødde krummer.

  Hygge i sofaen i aften. Her er jeg ved at være lidt træt af at strikke babyhuer og tæller dage til messen med nyt garn !
  Hygge
  Lene

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.