MY FIRST

Jeg har været til mit første tupperware party. Jeg har altid haft en mening om tupperware party, men har dog aldrig deltaget i et, før nu :o)

Måske fordi jeg aldrig har kunnet forstå det der med tupperware, det med at der er bøtter til hvad som helst. I mit hoved er det totalt dobbelt arbejde at fylde mel, gryn på bøtter der kan stables på en smart måde i mit skab.
Der er bestemte bøtter til køleskabet, der kan holde grøntsager friske i 14 dage!!! – jamen der har vi købt nye friske grøntsager flere gange på 14 dage og hvis jeg skal fryse noget ned, så er der fryseposer eller en tom isbøtte kan gøre det for mig, og den kan jeg tillade mig at smide ud bagefter. Der er selvfølgelig mange mennesker der ikke har samme flow i deres madvarer som vi har og så er det jo sikkert ganske fint, og sidst, men ikke mindst så den med at smag og behag er forskellig.

Nu har jeg deltaget i et, og det var rigtig hyggeligt og spændende at hører om. Der er mange muligheder og mange af varerne har nogle rigtige gode funktioner, helt sikkert. – men at fylde alt på bøtter, det kommer jeg stadig ikke til :o)

-men jeg fik købt en tupperware ting, denne silikoneform, der kan bruges til mange forskellige ting Kryddersmør, små kager, små kartoffeltoppe, konfekt… Kan I høre at jeg har været til party?

Det første den skal bruges til, er konfekt. En lille mandel i bunden, lidt marcipan og til sidst chokolade. Ind i køleskabet og vupti er der de flotteste stykker konfekt.
”Toppen” kan også presses op, så det danner en lille krans, mulighederne er mange og jeg glæder mig.

Der bliver totalt stylet konfekt hjemme hos os i år :o)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Garn, hund & kat 26. november 2010 at 19:41

  thihi – sådan er vi så forskellige – jeg elsker tupperware og det geniale overblik jeg har i mine skabe og rummeligheden og rengøring letheden 🙂

  Men alle mulige dippedutter ja dem kan jeg så undvære – i hvert fald for nu *s* Glæder mig des mere til at se hvad din kan frembringe

 • Reply Fynpige 27. november 2010 at 7:19

  Nej men alstå Sonnie !! Jeg er også ejermand af sådan en konfektform og havde da helt glemt at man kan trykke bunden op og lave en anden form ! Du er da simpelhen den fødte tupperwareforhandler !!! hi hi
  NØJ hvor er jeg bare en lille bitte smule glad for at vi ikke skal med færgen til Ærø i dag….savner pigerne….men i det kolde vejr og ud på havet ! Der ville de lange underhylder ikke engang kunne holde os varme ! Hygge i stue varmen til jer *smil*
  Lene

 • Reply Tanker skal der til 27. november 2010 at 12:40

  Det er mindst 100 år siden jeg sidst har været til sådan et party…………….. Nok godt det samme……… Fordi… Jeg æææælsker alle der de små bøtter og sjove dimser de har……..

  Og de har helt sikkert fået meget mere nu… Og sådan en dims som din der… NØØØJJJJJ jeg er misundelig…………………..

  Hmmm hvor mon man kan opdrive sådan et party henne ???? hihihihi…

  Ej… Fruen få et føl hvis der kommer flere plastik ting i vores køkken, hun synes vi har mange… Og jeg har da endda delt med min ex hihihihi

  Rigtig god lørdag
  Hyggehygge
  Marianne

 • Reply Blæksprutten 27. november 2010 at 13:11

  Jeg har masser af Tupperware, men faktisk kun ting der er funktionelle i bestemte situationer og praktiske i det daglige. Ikke noget med alle mulige dippedutter, der bare besværliggør min hverdag; det kan jeg såmænd nok selv sørge for uden at betale en formue… He he… Så jeg forstår godt folk, der ikke kan se formålet med en eller anden smart dims… ;o)
  Men jeg kan godt li' at deltage i Tupperware party; det er som regel rigtig hyggeligt, og man kan få nogle gode idéer.

  Varme hilsener i en kold tid…
  Britta

 • Reply Gitte 27. november 2010 at 15:00

  Hej. Jeg har det på nøjagtig samme måde som dig med hensyn til Tupperware, men lige netop den form du viser på billedet, må jeg vist have fat i !!!!! God

 • Reply Sonnie 27. november 2010 at 17:14

  Hej Garn, hund og kat
  Tupperware har også en masse gode ting, men det kan bare godt blive for meget for mig :o) specielt med dimsedutterne.
  God lørdag aften.
  Sonnie

  Hej Lene.
  Ja, det var både godt og ondt vi ikke skulle afsted i dag, det havde sikkert været rigtig koldt at gå rundt på Ærø, men jeg glæder mig til at se pigerne igen :o)
  Vi ses jo snart.
  God lørdag.
  Sonnie

  Hej Marianne.
  Du må ud og støve at T.party op. Mon ikke du kan snige den der silikoneform ind unden hun opdager det?
  God aften.
  Sonnie

  Hej Britta.
  Ja, der er mange gode ting, helt sikkert, men som jeg skriver kan det bare godt blive for meget.
  Det var rigtig hyggeligt at deltage i helt sikkert, men man føler sig lidt at bliver nødt til at købe noget.
  God lørdag aften til dig også.
  Sonnie

  Hej Gitte.
  Formen kunne jeg lige gå med til, for den kan jeg se det smarte i. Du må ud og skaffe en :o)
  God lørdag.
  Sonnie

 • Reply Madame 27. november 2010 at 20:23

  Hihi, ja jeg kan høre, du har været til Tupperware-party 🙂 Jeg har nogle få bokse, som er oldgamle – min mor var til et party i 60'erne, og alt det hun købte, ser stadig fint ud.
  Ha' en dejlig lørdag aften, Sonnie!

 • Reply Olines 28. november 2010 at 7:55

  Jeg glæder mig til, at se din konfekt og Tupperware, ja det dele da vist landet. Jeg er nu glad for mine ting og bruger dem dagligt.
  Dejlig søndag til dig.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.