NEMT OG LÆKKERT

Jesper fik lavet det nemmeste, men lækrest fiskefad til aften.

Først masser af fisk, (vi fik sej, men mange slags kan bruges) i bunden, skalotteløg, forårsløg, gulerødder, spidskål, og klatter af tomatpure, fløde 13, salt og peber og ind i en varm ovn. Imens drak han vin, kogte pasta, drak vin, varmede brød, drak vin.

Efter 45 min. og 1 flaske hvidvin var vi klar til at spise og drikke lidt mere vin :o) Uhm….

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply inge 22. november 2009 at 17:23

    godaften i stuen,

    dejlig ret ham Jepser laver, altid!
    Sikkert også god rødvin, det kan være han ikke er så meget til fisk, så kan man altid få det til at svømme lidt.

    ses

  • Reply Gittes domicil 23. november 2009 at 17:48

    Det lyder som en dejlig nem og sund ret – det må vist prøves ved lejlighed. God aften.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.