NU SKAL DET VÆRE

Jeg har længe gået og taget mig sammen til at få dyrket noget motion. Alle ved jo, at det er godt for ALT. Jeg har forsøgt motionscenter, spinning, hold det ene og andet, men falder altid fra. Efter megen overvejelse er jeg kommet frem til at jeg nok bare ikke er så god til et fast tidspunkt mht. motion i hvert fald og har derfor valgt at jeg vil gå. Gå som man nu skal for at det er på et motionsplan. Jeg har derfor, efter meget kyndig og profesionel vejledning, investeret i disse gå-motions-sko. “New Balance” Ja, lad os håbe det :o)


En af mødrene, som var med til fællesspisning i Idas klasse i fredags, er fysioterapeut og ved en masse om idræt, krop etc. Hun fortalte mig en masse omkring gå-ture som motion. Hvor længe og hvor effektiv skal man være. Jeg har altid hørt at man skulle gå “den magiske time” for at det battede noget. – det behøver man ikke, ifølge hende. Jeg kan godt bare gå 1/2 time, men dobbelt så effektivt. Det handler om at få fart på og give alt hvad man kan, det er sådan det rykker.
Så fra ikke at have dyrket noget motion, til at gå en god rask tur er mega fremskridt, og det skal jeg fokuserer på.

Min plan med min motionstur er også, at jeg får en stund hvor man kan få “klaret hovedet”. Få tænkt nogen gode tanker, nogen tanker skal bearbejdes og andre tænkes igennem og bare arkiveres. Det er ikke lige altid der er tid til at få en stund for sig selv, i et hjem med 3 børn og fuld fart på, det kender mange sikkert alt for godt. Så jeg fandt frem til, at denne form for motion er vist perfekt for mig.

God aften til dig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fynpige 27. oktober 2009 at 17:59

  Hej Sonnie

  SÅDAN !! Yes afsted med dig, du drømmer ikke om hvor bidt man kan blive af gå/løb. !
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 100 meter uden at jeg var tæt på at sætte træskoene !

  Men så startede jeg i "start to run" (nu hedder det løb med Dgi) i Svendborg. Vi mødes en gang om ugen og man vælger selv hvilket trin man deltager på. Og stille og roligt får man mere og mere kondition !
  Så jeg har været med til en del Kvindeløb i Odense (Iform, Alt for damerne) og Svendborgløbet, 5 km !! Syntes selv jeg har været så sej, og mit BMI har det jo heller ikke for godt…..men det betyder intet ! Man kan meget let blive meget overrasket over hvor god kondi en buttet person har !!
  Ender med at vi kunne mødes på halvvejen i Gudme og så sige hej og hjem igen !!

  Og gå/løb er netop det bedste med 3 børn, og lige inden at man skal spise så er det afgang og jeg elsker at få alle tanker ud af hovedet når jeg løber!
  Super aften, bare det ikke var så tidligt mørkt så var det ud nu ! *SS*
  Hygge
  Lene

 • Reply Sonnie 27. oktober 2009 at 18:48

  Hej Lene
  Ja, det er godt at komme i gang. Vi kunne sagens mødes på halvvejen, det kunne være hyggeligt.
  Jeg fik også af vide, at en tyk pige (som mig) sagtens kunne være i bedre form end en tynd, og det har jeg aldrig tænkt på før. Jeg har altid forbundet det med at være tyk, at så tænkte folk nok, at jeg ikke gad røre mig eller gad noget som helst. Nu er jeg for det første kommet ud over, hvad folk tænker om mig og for det andet ved jeg også at en tynd kan være mere usund end en tyk.

  Fik spurgt Inge om prisen på den kjole. Den kommer ca. til at koste 300,00 at strikke. Den lille model, som hænger hos hende har kostet 200,00, så lidt mere garn vil ca. blive 300,00.

  Nu vil jeg finde min sofa og mit strikketøj.
  God aften til dig.

 • Reply Fynpige 28. oktober 2009 at 6:07

  Hej Sonnnie

  Tak fordi du fandt prisen på kjolen, og den er næsten allerede på vej ned i min strikkekurv når vi skal til Strik-In hos Inge !! *SS*
  Så er det dejligt at gå og hygge sig med at overveje i hvilken farve den måske skal være !!

  Nå tidligt morgen, må afsted til børnehaven.
  God dag
  Lene

 • Reply inge 28. oktober 2009 at 8:18

  godmorgen din friske walker,
  god idé med den power-walk. Bare det var mig, ja jeg har jo købt et par sko,engang, men min rygrad er som en regnorm. Jeg kommer aldrig afsted. Fandens også!

  ses
  og god dag

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.