I dag er der blevet lavet en favorit her i huset.
Forleden på TV2 Fri, så jeg programmet Moderne Mamma. Jeg
kan godt lide den italienske måde at lave mad på, med ganske få, men super gode
råvarer.
kan godt lide den italienske måde at lave mad på, med ganske få, men super gode
råvarer.
Jeg har begge bøger med Moderne Mamma og der er mange gode
opskrifter, som er ret simple, og så smager de så englene synger.
opskrifter, som er ret simple, og så smager de så englene synger.
Forleden lavede Silvia Indbagt tomat og mozzarella, og det
blev så afprøvet her i dag. Og jeg kan kun sige, at det er absolut ikke sidste gang det bliver lavet.
blev så afprøvet her i dag. Og jeg kan kun sige, at det er absolut ikke sidste gang det bliver lavet.
I dag blev det den nemme version med købe pizzadej, og den dej er lidt tung i det, men det smager stadig super godt.
Vi blev dog nødt til at vende den på pizzastenen, for dejen ville ikke rigtig blive færdig på toppen, der ved kom Weber logoet i dejen – ret sjovt.
Næste gang jeg laver den bliver det med min egen pizza dej, så bliver den luftig og lækker.
– men jeg siger det lige igen – den kan sagtens bruges med købe pizzadej.
4 Comments
Det ser meget lækker ud – tak for det spændende link! Den opskrift må prøves også her.
Hej Gitte.
Ja prøv den endelig, den er god og ikke mindst super nem.
Mmuummselumms
Mums ! Jeg holder meget af italiensk mad, netop pga de få men gode råvarer