Ønske-strikke-listen

Forleden nævnte jeg, at jeg har så mange ønskeprojekter til strikkepindene, og at jeg derfor får startet på alt for meget, og bliver færdigt med alt for lidt.

Nu er der kommet endnu et ønske til. Det var Inge der forleden sendte mig en sms med et billede, og en tekst, hvor der stod “er lige startet på dette tørklæde, og det er simpelthen det sjoveste jeg har strikket længe” – og det siger jo ikke så lidt, når det kommer fra en strikke-haj som hende.

Det sjoveste tørklæde er så Soumark fra Rowan. Og det er jeg jo selvfølgelig også nødt til at prøve nu.

IMG_6742

Jeg har ellers lige slået op til Tempelblomsten i den fedeste grønne farve. Nu var jeg vist nok også den eneste i strikke-dk der ikke har strikket den, så det måtte jo komme. Jeg så Tempelblomsten i den grønne farve her – og det er den flotteste Tempelblomst jeg har set. Så jeg fandt hurtig frem til lignende farve her, og er nu i gang.

Ellers venter denne model, som bare ser vildt lækker ud, lige til at hoppe i og så en tur i skoven. Jeg er også forelsket i denne her. Så der er strik til lang tid, når man som jeg, absolut ikke er turbostrikker.

-om billedet er opstillet, nej ikke spor, jeg har altid en kæmpe stor Dahlia liggende op ad mit garn 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Inge 20. september 2015 at 0:50

    Rigtig fed grøn farve. Den bliver du glad for😉

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.