OGSÅ BRØD SOLEN FREM

Solen har stået stærkt ind af vinduerne i dag, skønt med sol, men jeg måtte rulle ned  for det skarpe lys, mine sarte forkølede øjne kunne slet ikke klare lyset.
De sidste par dage har jeg været så forkølet, at jeg hverken kan høre eller se. Hovedet føles kæmpe stort, og det er som det sprænges, hvis jeg kommer til at hoste lidt. Ih… hvor er det irriterende med sådan en omgang, men hellere nu, end næste weekend.

Ellers er denne uge gået som et lyn, jeg syntes lige det var mandag, nu er det søndag, hvad skete der?

En dejlig uge er brugt med strikveninder, juleafslutning både til svøm og dans, julegaveindkøb og jeg kunne blive ved, men på den gode og hyggelige måde.

Ugen bød også på et møde med en gammel veninde. Engang var hun min tante, det lyder gammelt og kedeligt, men det er hun ikke, overhovedet ikke. Hun blev skilt fra min onkel, og drog på eventyr i en verden fyldt med ny og skøn kærlighed. Selvom hun ikke længere er min tante, så er hun det alligevel, for hun var det så længe, siden jeg var ca. 10 har jeg kendt hende.

Vi har altid kunne snakke godt sammen, gode, sjove, alvorlige og frække snakke har altid fyldt vores timer sammen.
Nu er hun flyttet tilbage og jeg besøgte hende i torsdags, og kender I det, at man kan være væk fra nogle mennesker i flere år, men så snart man er sammen igen, så er alt som det plejer? Hvor er det berigende med sådanne venskaber, der kan gå på standby.

Jeg vil suse ind under dynene igen og pudse, det efterhånden, ødelagte og ømme horn :o)

God aften til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Blæksprutten 18. december 2011 at 20:28

  Åh ja, hvor løber tiden hurtigt i øjeblikket; der er alt for få timer i døgnet… Her har solen også været fremme hele dagen og vejret har vist sig fra sin smukkeste side.
  Det er SÅ dejligt med den slags venskaber som du beskriver. Jeg har en veninde, som jeg ikke havde kontakt med i 28 år; det er helt fantastisk som vi nu snakker og hygger os med hinanden efter vi fik kontakt igen. Skønt…;o)
  Rigtig god bedring til dig; jeg føler med dig, og håber du er fit for fight inden jul…

  Kh Britta

 • Reply Uldbegavet 18. december 2011 at 22:02

  Rigtig god bedring, jeg håber du når at blive frisk inden jul.

 • Reply Madame 19. december 2011 at 8:08

  Rigtig god bedring, Sonnie – vi har lige været igennem det samme, og husbond er stadig syg. Ja, venskaber som det, du fortæller om, er bare guld værd!

 • Reply Vickie 19. december 2011 at 20:28

  Hej Sonnie.

  Det skulle jeg lige have vidst, du må da endelig hilse næste gang, og ja god bedring – ligger selv underdrejet.

  Knus herfra

  Vickie

 • Reply Sonnie 21. december 2011 at 8:16

  Hej alle.
  Tak for jeres søde kommentarer. Jeg har det efterhånden godt igen, næsen er dog noget slidt at se på :o)
  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.