TRAVL WEEKEND

På mit bord står, lidt – men godt
(Jeg elsker eustoma)

Solen skinner ind alle steder, og fylder mig med energi og smil – det er så dejligt.

Vores weekend er en af de travle af slagsen, med fødselsdag, fest, kaffe-kom-sammen, og alt hvad dertil hører. Så ind imellem den ene og anden begivenhed, er der jo weekendens almindelige pligter, en skal til ridning, der skal handles, ordnes vasketøj, børn der skal pakkes til overnatning etc..  – med andre ord, ingen tid til strik :o(

I morgen aften når jeg endelig sidder i min sofa, så vil jeg strikke og slappe af, i mens jeg nok helt sikkert vil undrer mig over, hvor denne weekend blev af, og funderer over, hvorfor alting altid skal falde sammen i den samme weekend, men sådan er det nok bare.

God lørdag til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply fru westerskov 6. marts 2010 at 15:01

  Ja sådan en weekend har vi også, men så tænker jeg også, at med alt det vi skal på en weekend, så må der også komme weekender med masser af huller i – måske 😉

 • Reply Sonnie 7. marts 2010 at 6:56

  Hej Fru Westerskov.
  Du har ret, det er alligevel ikke så tit, at den står på aftaler både fredag, lørdag og søndag.
  God søndag til dig.
  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.