LÆRIGE DAGE

Photobucket

I denne uge har jeg været på kursus i “Kommunikation og Samarbejde” et stort, bredt og meget spændende emne. Sikke en uge, jeg har lært SÅ meget og fundet forklaringer på mange ting. Mit hoved er fyldt med spørgeteknikker, aktiv lytning, at “være mig” sammen med andre, og en masse andre meget spændende ting.

Kurset blev holdt på et skønt gammelt seminarium i Skårup ved Svendborg, et seminarium, der desværre skal lukkes :o(

Photobucket

Mange af vores øvelse lavede vi udenfor i sommervejret, i den store smukke have der hører til seminariet.  I haven står der et “Lommetørklæde-træ” – det havde jeg hverken hørt om eller set før. Det ligner små hvide lommetørklæder der hænger i det. Stiller man sig ind under det og kigger op, så kan du se alle de kugler der er inde i “tørklædet” et meget smukt syn, helt paradis agtigt.

Efter en lang travl uge, skal det blive godt med en weekend uden planer. Børnene var blevet lovet raclette-grillning på terrassen, selvom jeg er og har været mega træt siden jeg kom hjem, så skulle der hygges. Det er så dejligt at sidde og spise med sine børn over racletten, de hygger sig enormt ved, at sidde og lave sin egen mad – men jeg må indrømme at billedet af min dyne har fyldt meget på nethinden her de sidste par timer :o)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.