PLANLÆGNING

I dag gik turen til Tåsinge. Inge og jeg havde sat hinanden stævne til lidt strik, men mest planlægning af messe. Inge vil være at finde på en stand på håndarbejdsmessen i Middelfart til marts næste år.
Mange modeller blev diskuteret, ligeså farver og udtryk. Det er en lang proces, at skulle være klar med nye spændende modeller, farver, etc. Der er meget der skal strikkes op og ikke mindst koordineres og bestilles. Ingen af os har prøvet det før, så det er om at være i god tid, så alt kan være klar. Erfaringen siger dog Inge, at det kan tage tid at finde den rigtige løsning til en model, farver, kvalitet, opskrift skal passe sammen. Der skal være tid til at lave det om et par gange.
Vi er begge enige om, at vi er på vej til et super resultat.

Jeg måtte bare stoppe og tage disse billeder af den skønne natur. Vandet der var helt stille og de flotte træer, som så småt er ved at skifte til de smukkeste efterårsnuancer.

I aften venter mere strik og en god film.

God aften til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply kludemutter 20. september 2009 at 17:32

  Det lydder spændene og er også et stort arbejde.
  Jeg skal nu fordi den butik engang vi er på Fyn 😉

  Yt.
  Tak for hilsen på bloggen.

 • Reply Fynpige 21. september 2009 at 12:09

  Hej Sonnie

  Det lyder rigtig rigtig spændende med alt det strik i er ved at planlægge til messe i Middelfart. Er det en stor messe og hvor skal det være ??
  Der er mindst 4 blogger fra min liste som mødes til strik-In hos Hinanden på skift.
  "Hovedet på bloggen", "Kreativiteter", "nynne", "Lidt af hvert fra garnkisten", du kan se fotos på deres blog fra når de har mødtes.
  Men hvad sagde Inge til ideen om Strik-In for trofaste strikkedamer ??
  Hun kunne måske starte ud, indtil vi har fået sat ansigt på hinanden ? ! *GG*

  Nå, lillemand her i huset har vist været så heldig at få sig en gang skoldkopper. Håber ikke at det bliver slemt for ham, for han har en alder hvor han bestemt IKKE gider sove !!

  Hygge og fortsat god dag
  Lene

 • Reply jeanette hegaard 21. september 2009 at 14:13

  Hej Sonnie
  Nu skulle jeg jo også lige lure hos dig :). Du skriver at vi har et par ting til fælles, der er en ting mere – jeg er flyttet fra Svendborg og herop til Thy, kommer af og til til Svendborg og jeg HAR besøgt Strikkefeen, kunne slet ikke lade være. Hvor henne bor i, hvis jeg må spørge 🙂
  Jeanette

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.