POSTEN KOM MED SOMMER

I dag kom posten med sommer. Jeg bestilte denne bog i går, hurtigt levering eller hvad?
Jeg har glædet mig til denne bog. Efter Claus` har fået sin haveblog er jeg blevet vildt inspireret af alle de lækre ting og planter han omgiver sig med.
I år vil jeg forsøge, at der skal gå lidt “Claus” i det. Min terrasse er altid rimelig struktureret, altså i grupper, farver osv. – men jo slet slet ikke i samme mængde som Claus. – det vil jeg prøve i år. Ikke gå så højt op i at krukkerne er ens, men bare i samme stil. Prøve at købe flere forskellige planter end jeg plejer og prøve at skabe noget mere hygge i forskellige afdelinger. Men allerførst vil jeg lige læse denne lækre bog, bare billederne, så er jeg helt solgt.
God aften.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Henriette 7. april 2010 at 20:34

  Jeg lover dig at du bliver glad for den. Den er fyldt med de der små tips, der lige får en til at vide det der får det hele til af fungere.

  Jeg selv er jo klar afhængig af at have potter og krukker og andre alternativer til haven, så jeg har faktisk hele fire bøger der omhandler krukkehaver og blomster i krukker. 🙂

  rigtig god fornøjelse
  Knus Henriette

 • Reply fru westerskov 8. april 2010 at 11:27

  Eftersom DMI ikke helt er leveringsklar i sommer, så er det jo dejligt at posten kan. Jeg glæder mig til at følge dine sommerprojekter:)

 • Reply Sonnie 8. april 2010 at 18:17

  Hej Henriette.
  Jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg er begyndt i det små og det er så dejligt.
  Kh. Sonnie

  Hej Fru Westerskov.
  Jeg er også selv meget spændt på mit nye projekt, men det kræver nok lidt øvelse med både planter, placering af krukker osv.
  – men jeg må prøve.
  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.