SÅ ER DER PYNTET

I hvert fald i Inges lille butik. Karens flag pynter mange steder i butikken, og det er så sødt. Et lille træ med pynt i al sin enkelthed. Det er sådan en hyggelig tid.

– MEN, Inge har idag fortalt, at der allerede haft været en del kunder der har jule-stress, i hvert fald ifølge dem selv.
Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan komme helt op i det røde felt, når folk render rundt og siger at der er så travlt til jul.
Hvad er det “folk” har travlt med???
 • Er det fordi de skal købe gaver?
 • Er det fordi, de selv har en forventning om, at der skal være julebag?
 • Er det fordi der skal pyntes op?
 • Er det fordi der kommer gæster eller skal til mange arrangementer?
Jeg hverken kan eller vil forstå, hvad f….. de har så travlt med.
Julen er (for mig) tid til at være sammen med mennesker man holder af, nærhed, lys og hygge.
Slet slet ikke travle folk, der flyver rundt og ikke kan sidde og være i nuet og bare nyde. Det må være forfærdeligt for de mennesker. -Man har jo kun så travlt, som man selv vil have det.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Merete 28. november 2009 at 10:25

  Jeg kan også gå helt i spåner når folk siger de i juletravlt. Jeg er meget enig med dig i, at det skal være hygge end noget andet. Det jeg ikke når, det må vi købe os til. Sådan er det her hos mig, og har altid været sådan
  Merete

 • Reply DiSign-Keramik 28. november 2009 at 13:23

  Hej Sonnie
  Jeg var i Holstebro i går, og var inde i en lille butik…., der så jeg et kærstepar, som jeg mener lignede det du eftersøgte…, (http://www.maileg.dk/produkt/noilly-noel-fw09).

  Hvis det stadig har interesse, kan jeg sikkert få min datter, som bor i Holstebro, til at gå ned og købe den til dig. Og så kan vi aftale nærmere over mail. (diannanielsson@live.dk)

  Ellers kan du prøve at kontakte butikken selv:

  Moster D Holstebro
  Brotorvet 3 st.
  7500 Holstebro
  Tlf.: 97 41 24 00

  Mange hilsner fra
  Dianna
  DiSign-Keramik

 • Reply Sonnie 28. november 2009 at 14:01

  Hej Merete
  Lige præcis. Lige mine ord at sige, så må vi købe os til det vi ikke når, og hygge os i stedet.
  God weekend.
  Sonnie

  Hej Dianna
  1000 tak for tanke til mig, da du så kærsteparret fra Maileg, men min mor har har skaffet et par til mig, da hun var i Odense. Ellers rigtig mange tak.
  God weekend til dig også.
  Sonnie

 • Reply Fynpige 28. november 2009 at 17:01

  Hej Sonnie

  Jeg LOVER dig at der er JULE RO over mig !!! *SS*
  Hvis jeg kommer mere ned i gear, så går jeg vist i stå…..nej joke ! Kunne bare ikke lade være med at grine over dit indlæg ! hi
  Jeg er den der køber alle gaverne til "den kedelige del" af familien i november, og så bliver december brugt til at nusse/hygge om de ting i min egen lille familie ! *SS*
  Julen er også til hygge, og den bedste juleaften er når man kan futte rundt der hjemme i sutsko og putte sig under tæpper imens man pakker gaver op ! Nok fordi jeg er vokset op med "at nu skal vi tage pænt tøj på for det er juleaften"… Meget kedeligt *SS*
  Ved ikke med din blogside, men den ser ud som at det foto til hovedet er alt alt for stort. Kan du ikke beskære det i fotoprogram ??
  Super aften
  Lene

 • Reply Mette Lykke 28. november 2009 at 19:17

  Hmm. Det er smart at have travlt, det signalere at men er betydningsfuld.. Jeg syntes at julen handel om samvær og nærvær, lys og varme i en mørk tid..
  Gave ræset har taget overhånd syntes jeg.. Hvor er de små fine gaver som er givet med kærlighed og kendskab til det enkelte menneske.. Nå jeg lyder sq helt som en sur gammel kone…

 • Reply Sonnie 28. november 2009 at 20:15

  Hej Lene
  Ja, man skal hygge sig i juletide, og det med det pæne tøj, det er måske ok, bare der er elastik i bukserne :o)
  Jeg ved ikke med det billede, jeg opgiver det vist. Har snart brugt langt tid på det.
  Vi ses.
  Sonnie

  Hej Mette Lykke
  Igen er det lige mine ord. Jeg syntes også at det med alle de gaver bliver for meget. Vi har skåret antallet af gaver meget meget ned. Og jeg synes absolut ikke du lyder som en sur gammel kone :o)
  God weekend.
  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.