SØD FACON

Jeg lovede jo lige at vise den nyeste model fra Inge.

Den er strikket i “New Jersey” fra Gepard og på pind 5,5. Den er vildt skøn og en af dem, der hurtigt går derudaf.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kvinden der husker 17. september 2009 at 6:42

  Altså, altså, hvor hun kan hende Inge – jeg gi´r dig ret, den er SKØØØØØN!

 • Reply Fynpige 17. september 2009 at 6:54

  Nøj den er super flot !! Totalt anderledes og rigtig smart, men kræver måske lidt undervisning, hvordan man tager pænt ind og ud ! *SS*

  Jops, jeg må håbe på det bedste ang. job. Ville gerne retur til kontor og gerne 30-34 timer, men i disse tider bliver jeg jo nok nød til at prøve noget andet. Overvejer som pædagogmedhjælper….for der er jo super hyggeligt i vores lille børnehave. Men hvad med en stor i Svendborg….øøøøhhhh tænker meget over fremtiden !!
  Mærkeligt: når man har job så savner man frihed og tid. Og når man ikke har job så får man pludselig nok af alt den fritid !! Men dejligt at være hjemme hos ungerne, men savner snak med andre voksne end liiiiiggggeee kun manden! *GG*

  Fik du købt noget garn hos Inge i går ??

  Hygge og god dag

 • Reply vickie 17. september 2009 at 7:51

  hej schwester, den er rigtig flot – er den til dig selv..

 • Reply inge 17. september 2009 at 14:03

  Hej til alle
  Jeg er selvfølgelig glad for den meget rosende omtale af min model, kortærmet vinterrib hedder den, men jeg har altså ikke bare fundet på den, ud af den blå luft. Jeg har jo først set den et sted, i et blad el. noget og så affotograferet den i hjernen ,så det var muligt at lave en model og en opskrift ud fra det.
  Hilsen Inge/strikkefeen

 • Reply Sonnie 17. september 2009 at 17:45

  Hej Fynpige
  Jeg skal nok holde øre og øjne åben ift. jobs. Det er nu dejligt at komme ud og få nogle kolleger og få lidt andet snak end det man har derhjemme, det vil jeg give dig ret i. Vi må snart sætte igang med det "strik-in".
  Jeg har ikke fået købt garn et stykke tid, for jeg har en del at strikke af. Nu er jeg snart færdig med en cardigan til Ida. Så er jeg også nødt til at købe noget af det nye Lucca.
  Jeg skal lige ind og se "Baronessen" – så vender tilbage senere.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.