SIDEN SIDST

Ja, jeg skal da lige love for, at der er gået en rum tid siden jeg sidst har skrevet noget her.

Hvad har jeg så bedrevet tiden med? Jo, jeg har har faret land og rige rundt, der har været fødselsdage, forældremøder, børn der trængte til tid med mor, og jeg kunne blive ved…

Forrige weekend gik turen jo bekendt til Fanø, og sikke en skøn tur, og hvilket vejr vi havde.

Denne weekend gav plads til et besøg i Rasmilla`s nye butik på Amager. Det er den sødeste lille butik med en masse fristelser og ikke mindst et hyggeligt baglokale, hvor der er gjort plads til kreative sjæle, snak og gode timer. Selvom det er langt, er det bestemt ikke utænkeligt, at jeg en dag vil kombinerer en københavnertur med at komme til en strikkeaften hos Rasmilla, som hun holder hver torsdag.

Jeg har også endelig fået cardiganen med snydelommer færdig. Jeg er selv blevet en del mere kritisk mht. montering og måtte flere gang lave “ommere” undervejs, før jeg selv var tilfreds. Jeg har jo i mange år fået tudet ørerne fulde af, at “monteringen er det halve arbejde” af Inge, og jeg ved hun har ret. Jeg kan jo godt selv se det, når jeg støder på noget strik, der er syet sammen mindre heldigt, det er vildt grimt.  
Nu har jeg kastet mig over Grandtræet fra Isager til Ida. Lige som det ligger der, kan det godt ligne, at der er gået lidt for meget “Palles tivoli” i det, men jeg tror det bliver rigtig godt, når alle farverne først bliver gentaget et par gange.
De første hyacinter er bragt med hjem fra det store København, de er så skønne og jeg kunne ikke gå videre uden et par måtte med hjem.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Tanker skal der til 2. oktober 2011 at 12:32

  Kender alt for godt det med at tiden bare forsvinder i en vis fart,…

  Hyggehygge
  Marianne

 • Reply Madame 2. oktober 2011 at 13:40

  Det var dejligt at høre nyt fra dig. Tænk at man allerede kan få hyacinter – jeg må på jagt, for jeg holder meget af både farverne og duften.

 • Reply Olines 2. oktober 2011 at 15:09

  Jeg er fuldstændig vild med den cardigan, men jeg må indrømme at jeg aldrig ville kunne montere den så jeg blev tilfreds! Jeg kan strikke stykkerne, men ikke montere! Men så er det jo godt, at jeg kan nyde syntet af den her hos dig – og dejligt, at du er tilbage:)

 • Reply Lea 2. oktober 2011 at 15:13

  Åh, din cardigan med snydelommer er lækker. Den er også på min to-do-liste og iøvrigt en af de øverste på listen. Glæder mig til at komme igang med den.

 • Reply En glad blogger 2. oktober 2011 at 17:09

  Der skal bestemt også være tid til andet end at blogge 😉 Og jeg er sikker på, at du er smaddergod til at være der for dem, der har brug for dig! Skønt med hyacinter, – blev helt forvirret først, da jeg tænkte 'forårsblomster' – men det er jo også en julebebuder 😀

 • Reply amstrik 2. oktober 2011 at 18:07

  hej
  fed cardigan.. har selv tænkt på at lave den, den er så dejlige og kan du til mange ting.. ja det at sy er en hviden skab og det skal gøres ordligt ellers er det synd og spild af tid og strikke syntes jeg.

 • Reply Mariannel 2. oktober 2011 at 19:50

  Hvor ser den smuk ud din cardigan.

 • Reply Sonnie 3. oktober 2011 at 14:37

  Hej Marianne.
  Ja, tiden går alt for stækt nogengang, bare ikke når man er på arbejde :o) – nej, pjat.
  Kh. Sonnie

  Hej Madame.
  Ja, du må på jagt, de er da ikke til at undvære, hvis du spørger mig.
  Kh. Sonnie

  Hej Oline.
  Monteringens kunst er svær, men får man først færden af det, er det en utrolig skøn fornemmelse, at gøre det rigtigt og pænt.
  Kh. Sonnie

  Hej Lea.
  Du må i gang, den er sjovt at strikke.
  Kh. Sonnie

  Hej Eva.
  Ja, jeg tænker på hyacinten som en julebebuder :o)
  Kh. Sonnie

  Hej Amstrik.
  Du har ret, bliver det ikke monteret ordentlig så er det lige meget hvor pænt det er strikket, så ser det grimt ud.
  Kh. Sonnie

  Hej Mariannel.
  Tak for det.
  Kh. Sonnie

 • Reply Uldbegavet 3. oktober 2011 at 16:01

  Det er en skøn cardigan, du strikker utrolig pænt jævnt, så ville det da være synd at snyde med monteringen. Jeg kniber gerne uden om, ved at vælge modeller med et minimum af montering, for lige så meget jeg elsker at strikke, lige så meget hader jeg at montere.

 • Reply Helle Mikkelsen 3. oktober 2011 at 18:39

  Fantastisk tur ;o) din cardigan er blevet god og til en afveksling skal jeg jo lige trævle mine forkanter op og strikke nye på ;o) jeg er god til det. Det bliver da vildt godt dit grantræ, de farver er rigtig gode.

 • Reply Sonnie 3. oktober 2011 at 19:48

  Hej uldbegavet (skønt navn)
  Jeg har haft det som dig, hader at monterer, men jeg synes faktisk det er ganske sjovt nu, selvom det er "om igen" nogen gange.
  Kh. Sonnie

  Hej Helle.
  Vi begge får meget ud af vores garn, sådan som vi må trævle og tilbage med synålen :o)
  Kh. Sonnie

 • Reply RAV OG KRAT 5. oktober 2011 at 12:20

  Jeg mener altså at have kommenteret dette indlæg før, så måske jeg også er blevet ramt af denne "forsvundne kommentar" virus. Sikke en lækker striksag du har fået lavet dig..der er altså noget over striber. At hyacinterne er kommet, kan jo kun betyde en ting, at det snart er JUL 😉 Dejlig dag til dig *KNUS*

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.