SIDSTE DAG

(billede fra mobilen)

I går blev der sagt farvel, i Inges butik. I går var sidste dag hun havde åben. Der var ingen grund til at holde åben mere, for der var gabende tomt i hendes butik. Der var ikke flere varer, overhovedet. Alt er solgt.

Det er gået meget stærkt med at få tømt butikken. Folk har slæbt derfra i pose og sæk. (incl. mig selv) lige indtil sidste nøgle var væk, der ligger måske et par ensomme knapper tilbage og det er det. Det er svært at vurderer hvor lang tid der vil gå inden der er udsolgt, men i dette tilfælde gik det virkelig stærkt.

I går var der gamle kunder forbi og ønske held og lykke med den nye tid, som efterlønner. Når hele butikken er gjort i stand og afleveret til udlejer venter der en helt ny hverdag, og hun glæder sig.

Rigtig meget held og lykke som efterlønner, glæder mig meget til kaffe-kom-sammen i “parken” med hjemmebagt brød og kage ;o)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply inge 8. maj 2010 at 16:40

  Ja,det er virkelig gået stærkt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, jo måske til et designer marked i hallen.
  Men det er da dejligt. Næsten overstået, næsten afviklet og næsten på vej ind i de "nye tider". Herligt, jeg elsker forandring. Det skal nok blive godt.
  Tak til alle Jer der har hjulpet med til at gøre hverdagen underholdende og god i den lille butik.

  Kh. inge

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.