SIKKE EN DAG

Puha.. sikke en dag. Der har da godt nok lige været fart over feltet.

Først arbejde, sent fri (17.15) drøne hjem og hente børnene og videre til fællesspisning på skolen. Jesper var med i køkkenet idag på skolen, så ham var der styr på.

Spise, spise og så hjem og pakke med børnene, der drager afsted på koloni i morgen. Så læse historier, synge lidt blev det også til i dag, og putte og godnat. Mor og far sidder nu i sofaen og ligner noget der er løgn, men pyt med det. Børnene har haft en rigtig god dag, og i morgen er der far-mor-alene-hjemme-aften! Så der er dømt “vild med dig” og “vild med dans” :o)
Menuen er bestemt til i morgen aften. Jesper laver, som altid, aftensmad der ikke kan passe eller hedde noget bedre til i morgen. Far-og-mor-alene-hjemme-aftensmad på 5 min. Nemlig Anne`s lækre opskrift på “Tigerrejer i godt selskab”.Uhmm.. jeg glæder mig til i morgen.

Godnat

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Fynpige 25. september 2009 at 6:25

  Hejsa, Jeg er nu heller ikke helt dus med det her bloggeri ! Så skriver lige dette indlæg og klokken er 8.25 så ser lige hvad der sker på din blog.

  Rigtig god weekend til jer, og nøj det må være rart at have en alene aften sammen.*SS*

  Vi snakker om en tur i Legoland, der har vi ikke været i mange mange år. Og lillemand snakker ikke om andet end "legoland i ylland" kan ikke sige jylland !
  Hygge
  Lene

 • Reply Sonnie 25. september 2009 at 7:05

  Hej Lene

  Det lyder da hyggeligt med "ylland" han er altså ikke så dårlig af de skoldkopper?

  Vi glæder os også til i aften, men hver gang vi har en aften eller to uden børn, så savner vi dem alligevel :o) men vi hygger os.

  Vi snakkes ved og rigtig god weekend til jer også.
  Sonnie

 • Reply inge 25. september 2009 at 7:38

  Hej Sonnie,
  jeg tror det bliver en "hård" aften at komme igennem, altså hvis du har det ligesom mig. I skal godt nok ha´en dejlig voksen-aften, med alt hvad deraf følger. Men- men- men- jeg kan næsten ikke vente til vi skal afsted til Fanø i morgen. Jeg går her og er "omringet" af strik hele dagen, hver dag og alligevel glæder jeg mig til en hel dag med strik.Jeg må have fået strikkefenitis?

 • Reply Sonnie 25. september 2009 at 9:11

  Hej Inge
  Der er da slet ikke noge tvivl om, at du har strikkefenitis. Det har jeg da vist længe ;o)
  Jeg glæder mig også helt vildt til i morgen.

  Jeg håber da ikke det bliver en hård aften. Der skal bare slappes af, og hygges.

  Vi ses i morgen.

  Sonnie

 • Reply Fynpige 25. september 2009 at 15:16

  Hej Sonnie
  Tror jeg fik rettet fejlen på min blog med tidszonen, men det kan du jo teste næste gang *SS*

  Nej han er ikke syg med feber af skoldkopperne, og han har aldrig været i Legoland. Så vi tager dagen stille og roligt og så afsted. Og på hjemvejen, skal vi forbi ishuset i Hindsgavl skoven i Middelfart på vej hjem !!

  MEN jeg er da totalt GRØN af misundelse over at i er så heldige at skal afsted til Fanø og bruge EN HEL DAG på strik !!! Og super udtryk: Strikkefenitis !! hi hi
  Glæder mig så meget til at se alt det nye i finder på jeres vej rundt i strikkelandet !!

  Super god tur til jer alle og kom nu godt og sikkert hjem igen.

  Lene

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.