SIKKE EN DAG

I dag vinder jeg vist prisen, som mest glemsom. Jeg ved ikke helt hvad jeg tænkte på, men jeg havde i hvert fald glemt at jeg havde taget en fridag fra arbejde, som skulle bruges til at shoppe julegaver og en hygge dag med Inge. Men jeg tog på arbejde, og kom først i tanke om, at jeg faktisk havde taget fri da kl. var 10.00!!! – jamen hvor forvirret er man så lige???
Der blev rystet på hovederne og grint af mig på mit arbejde, og det var vist helt berettiget.

Det var sikkert også bare fordi Inge og jeg ikke havde lavet en konkret aftale med klokkeslæt og det hele. Inge havde heldigvis taget det ganske stille og roligt på hendes fridag og gik stadig i nattøj, da jeg ringede til hende. Vi aftalte at mødes i byen kl. 12.30.
Vi nåede så det hele i dag alligevel. En masse ynglingsbutikker, fik købt lidt julehalløj, et par gaver og fødselsdagsgaver til min søster.

I aften har vi holdt fødselsdag for min søster hos mine forældre. Det er jo så dejligt at ens forældre siger, “I har så meget til hverdag, kom I alle over, så laver Mor dejlig mad til hele banden”
Så der var lækre møre spareribs, lækker salat, kartofler og Mormors brune sovs. Til dessert is, frisk frugt og Mormors hjemmelavede varme chokoladesovs. Uhmm…. det bliver ikke bedre.

Jeg føler at jeg har været oppe i 24 timer. Jeg har nået at være på arbejde, shoppetur, cafebesøg, og fødselsdag. Nu tror jeg også jeg vil finde min seng, jeg skulle jo nødig glemme at tage på arbejde i morgen :o)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Kvinden der husker 16. november 2009 at 23:41

  Ak Ak Sonnie, tænk sig at du tager på arbejde på en FRIDAG – sidder og skrupgriner, for jeg kan lige forestille mig situationen.:0)))

  Men det lader til, at du har haft en dejlig dag alligevel….og jul…årh, kan vi ikke sende den til Grønland?

  Og så lige en afslutning i mors kødgryder, jamen, der er jo tale om ren forkælelse…

  Stort knus og godnat – sov godt og HUSK, i morgen skal du arbejde *blink blink*

 • Reply inge 17. november 2009 at 8:46

  Hej Sonnie,
  Sidder du du godt og trygt på arbejdet i dag?

  Jeg tror lige vi deler den glemme-pris.

  vi ses.

 • Reply fru westerskov 17. november 2009 at 11:40

  Ja sådan kan det jo gå når vi putter for meget ind i de hoveder, men det lyder til at du fik en masse godt ud af dagen alligevel 🙂

 • Reply Tina - omme i London aka teeweewonders 17. november 2009 at 15:15

  He he, nej, det ville da vaere grimt at glemme at komme paa arbejde! 🙂

 • Reply Sonnie 17. november 2009 at 16:34

  Hej alle
  Jeg huskede sandelig at tage på arbejde idag :o)
  Tak for alle jeres søde kommentarer

 • Reply Fynpige 18. november 2009 at 15:33

  Hej Sonnie

  Sidder også og små griner af dig ! Nu har du vist for meget at se til, men du fik da huske mig i din travle kalender *SS*
  Super herligt med sådan en dag hvor man har lavet en masse dejlige og sjove ting ! Dem skulle vi havde nogle flere af, tror det bestemt er SUNDT !
  Hygge
  Lene

 • Reply Sonnie 18. november 2009 at 17:57

  Hej lene
  Jeg har faktisk ikke så travl en kalender, det var også det der var lidt pinligt. Jeg ved ikke hvorfor jeg glemte det. Selvfølgelig huskede jeg da dig :o)
  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.