SIKKE EN EFTERMIDDAG

Eftermiddagen for mig blev tilbragt på hæklekursus i Odense arrangeret af Karen. Det var SÅ hyggeligt og skægt. Der var lækker muffinsbuffet, velsmagende te og kaffe og en masse glade, snakkende, kreative kvinder. En rigtig inspirende og skøn eftermiddag.

Tak for et super arrangement Karen, og tak til en af “tanterne” fra Tante Grøn for omhyggelig oplæring og hæklenål.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Karen 9. januar 2010 at 22:50

  I lige måde.
  Dejligt at møde dig "live" omsider.

  Karen

 • Reply vickie 10. januar 2010 at 8:33

  Hej kære søs..

  Apropo hæklenål.. hvad tid har du fri i morgen, kunne godt tænke mig at komme en tur ned til Inge i morgen og kigge på strømpegarn, og ville samtidig gerne have et par timer sammen med dig, det er hundrede år siden – og det er lang tid..

  Knus fra Din søster

 • Reply Sonnie 10. januar 2010 at 9:22

  Hej Karen
  Det var rigtig sjovt at mødes. Tiden går bare alt for hurtigt.
  God søndag.
  Sonnie

  Hej Vickie
  Vi mødes som aftalt :o)
  Sonnie

 • Reply Mette Lykke 10. januar 2010 at 9:46

  Åh.. jeg kan ikke lade være med at blive lidt misundelig, det ser fortryllende ud.

 • Reply Sonnie 10. januar 2010 at 9:55

  Hej Mette
  Du skulle have været med. Det var rigtig hyggeligt og de muffins, de var en drøm.
  Jeg tror det bliver lige så hyggeligt når vi mødes hos Inge :o)
  God søndag.
  Sonnie

 • Reply kludemutter 10. januar 2010 at 17:09

  Det er lige før man skal ind på den cafe og smage de kager 😉

  Dejligt i har haft en god dag.

  Yt

 • Reply Inger Lise 10. januar 2010 at 19:01

  Hej Sonnie!
  Det ser rigtig hyggeligt ud!
  Filmen "Evening" var jeg så heldig at finde i en dvd-butik. Og det er lidt sjovt med den. For i dag måtte jeg lede rundt i min mobil efter en e-mailadresse jeg ikke kunne huske hvor jeg havde gemt. På "vejen" fandt jeg en note om at jeg skulle huske at ønske mig "A mighty heart" fordi den lød god, og så også "Evening". Det havde jeg helt glemt, da jeg så var heldig at finde den.
  Kh IL

 • Reply Sonnie 10. januar 2010 at 21:06

  Hej Yt
  Den er helt sikkert et besøg værd den cafè.
  KH Sonnie

  Hej IL
  Jeg har set "a mighty heart" lånte den en dag i blockbuster. Jeg vil glæde mig til at se "Evening". Hvor sjovt, at du husker at skrive ned når du skal huske noget, men glemmer hvor du har skrevet det. ha ha ha.. den var altså sjov :o)
  KH. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.