SMUK FREDAG

Udsigten fra vores stue er overvældende lige i disse dage. Lige udenfor vinduet blomstre kirsebærtræet, længere væk det japanske kirsebærtræ. Det er svært at koncenterer sig om fjensynet, når alle de blomster gynger ude foran.

Det varer desværre kun lige 1 til 2 uger, så er alle blomsterne væk. Men på den anden side, så er det netop derfor jeg nyder dem rigtig meget, når de er der .

Eftermiddagen er gået med at finde tøj til Gustav. Han skal til konfirmation hos en ven, så alt skal være ok. Jeg skal lige love for, at der er sket noget for den unge mand, ift. at være kritisk med tøj osv.

Passer det nu sammen, sidder det perfekt, skal cardiganen være åben eller lukket. Han stod i prøverummet i 45 min.!!! – ekspedienten var henne ved os flere gange, både med flere modeller og gode råd.
I mens han strøg i endnu et par cowboybukser, blinkede ekspedienten og jeg til hinanden, og hun sagde til sidst.
“Jeg vil give din mor ret, den cardigan skal være åben og afslappet, og så kan man også se den fede t-shirt og bukserne, som sidder perfekt på dig”

Gustav kiggede sig for 100. gang i spejlet og sagde, “jeg tror I har ret, jeg tager det her” :o)
Det hjalp lige, at det kom fra en anden end sin mor, så efter en lille time i en tøjbutik kunne vi komme videre i programmet.

Vel hjemme igen, spist dejlig mad og nydt fredagen. Ikke mindst har vi set sammendrag af det fantastiske bryllup fra England.
Sagde vi smuk, som i SMUK :o)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Losarinas mor 30. april 2011 at 5:15

  Du er en tålmodig og kærlig mor 🙂

 • Reply Madame 30. april 2011 at 6:51

  Det var en dejlig beskrivelse af at have en søn i den alder, hvor de begynder at være forfængelige – jeg huske min Frederik i samme alder 🙂 Det var godt du fik set lidt kongeligt bryllup! Og lige som du skrev hos mig, elsker jeg også kongehuset og eventyret.

 • Reply Lene 30. april 2011 at 15:12

  Sikke en smuk udsigt, den kan jeg godt forstaa du nyder.
  Det er lige med at forstaa, hvordan man skal "takle" dem i den alder 🙂
  Proevede det selv forleden dag, pludselig var min den aeldst interesseret i toejet jeg koebte til ham, ellers har det altid kun vaeret vigtig at det var noget behageligt at have paa, nu skal det pludselig vaere smart ogsaa! 🙂

 • Reply Sonnie 30. april 2011 at 18:18

  Hej Miri
  Tak skal du have :o)
  Sonnie

  Hej Madame.
  Ja, det er en sjov alder, selvom det tog lang tid, synes jeg alligevel det var lidt sjovt :o)
  Sonnie

  Hej Lene.
  Ja, jeg fik også et chok over, at han nu gik SÅ meget op i hvordan han så ud og hvordan det sad :o)
  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.