SØNDAG UDEN NET

Jeg vil lige ved at få helt abstinenser i går, jeg kunne ikke gå på nettet af en eller anden mærkelig årsag. Hvor bliver man dog afhængig af at blogge og følge med rundt omkring. Jeg følte virkelig jeg manglede et eller andet hele dagen. Måske var det bare tanken om at jeg kunne, der var allerværst.

Men jeg fik styret min julelyst, jeg fandt det hele frem og der blev kigget og aet :o) kun et par enkelte nisser har fundet deres plads i år.

(Billed fra strikkeaften sidste onsdag, hvor Josefine var med)

Endelig kom han til verden, den lille Marius, han var længe ventet. Han kom ud ved kejsersnit i lørdags, fordi han lå helt forkert. En stor basse på 4650 g.
Er det bare mig, eller bliver der ikke bare født store børn lige for tiden?

Det er rart at være tilbage i blogland. God aften derude.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Madame 22. november 2010 at 19:28

  Det var rigtig dejligt at læse, at Marius er kommet godt ud i denne verden! Og så kan jeg sagtens forstå, du er lettet over at have fået dit netværk tilbage 🙂 Vi vil helst selv bestemme, hvornår vi vil være på!
  En dejlig aften til dig, Sonnie …

 • Reply Garn, hund & kat 22. november 2010 at 19:42

  Du må have en herlig aften. Nej det er ikke rart ikke at have net adgang.

 • Reply Blæksprutten 22. november 2010 at 19:56

  Py ha, sådan havde jeg det forrige uge, da kommunens folk gravede vores tlf. kabel over. Vi havde ingen net i flere dage, så jeg måtte nøjes med husbondens mobile bredbånd, som kører ret ustabilt her hvor vi bor.
  Dejligt at den lille gut kom godt ud i den store Verden; han er godt nok osse en ordentlig krabat… ;o)
  Jeg tror det er ved at være ret normalt at føde store børn. Mine to yngste har vejet hhv. 4200 og 4520 gram. Da jeg har fire af slagsen og fødselsvægten er steget hver gang, sagde jeg stop ved de fire… He he…

  God aften og god uge…
  Britta

 • Reply Anne 22. november 2010 at 21:09

  Det er sørme godt, at dit net er blevet vakt til live igen, det er ikke let at klare sig uden!
  Lidt afhængig er man vel 🙂

  Herligt for den runde mor, at maven nu er tom for barn, det er skønt at få dem ud og op i armene, når de har ruget så længe derinde.

  Ha' en dejlig aften, Sonnie…

 • Reply inge 23. november 2010 at 8:55

  Jeg har også tænkt over det med børns fødselsvægt. Det er lidt underligt at de er så store. Da jeg fik Morten var det helt almindeligt med 3300. Måske lever vi sundere i dag? eller er det vækstfremmere i maden??
  Nå men dejligt at han nu kom ud, hun var meget besværet i onsdags.
  God dag til dig

 • Reply Sonnie 23. november 2010 at 10:21

  Hej Madame.
  Ja, det var godt at Marius kom til verden langt om længe.
  Det var vist også mest tanken om, at jeg ikke kunne komme på nettet når det passede mig :o)
  God dag.
  Kh. Sonnie

  Hej Garn, hund og kat.
  Det var ikke sjovt at være uden net. Jeg har tit et par computertimer så nettet om søndagen :o)
  God dag.
  Kh. Sonnie

  Hej Britta.
  Nej, hvor irriterende at være uden net i flere dage.
  Det var godt du stoppede efter den 4. Hvad kunnedet ikke have endt med :o)
  God dag.
  Kh. Sonnie

  Hej Anne.
  Ja, jeg måtte sande at jeg var afhængig, da jeg ikke kunne få hvad jeg ville :o)
  Josefine er glad over at han endelig ligger i hendes arme.
  Puha… man bliver lidt skruk af alt det baby-halløj.
  God dag.
  Kh. Sonnie

  Hej Inge-pølse
  Jeg synes bare, at jeg har lagt mærke til at det er store børn der bliver født. På mit arbejde har vi også haft et par piger der har født for nylig og alle børn er fra 4200-4700, det er da stort synes jeg.
  Vi snakkes.
  Kh. Sonnie

 • Reply TANDLÆGE TUR - Sonnie`s 8. august 2015 at 22:30

  […] i eftermiddag har jeg en aftale med den nybagte mor og Inge […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.