Billed lånt her
I går faldt Jesper over denne opskrift som tilbehør til lørdagens menu.
Hvem sagde, at kål var kedeligt?
Det smagte smadder godt, selv børnene blev ved at spørge om mere. Vi gentog succesen en gang til, her til aften, og der blev igen spist rub og stub.
Bon appetit
5 Comments
Jeg må bekende, at jeg er en af de, som normalt ikke er så meget til hverken hvidkål eller spidskål, men denne her opskrift får da tænderne til at løbe i vand. Og at børnene beder om mere, siger da ikke så lidt.
Spidskål er rigtig skønt. Den elsker jeg også at sætte tænderne i.
Uhm… det ser da rigtigt lækkert ud, og en nem opskrift – den skal helt sikkert prøves af, og spidskål.. det smager af mere.. Mums
Kh. Vicksen
Kål er lækkert – vi bruger meget spidskål, og jeg glæder mig til at prøve din opskrift!
Ja spidskål er lækkert, her spiser vi det meget især om foråret når de første danske er i handelen. Jeg har aldrig prøvet det med fennikel, men det vil jeg gøre næste gang