SPIDSKÅL

Billed lånt her

I går faldt Jesper over denne opskrift som tilbehør til lørdagens menu.

Hvem sagde, at kål var kedeligt?

Det smagte smadder godt, selv børnene blev ved at spørge om mere. Vi gentog succesen en gang til, her til aften, og der blev igen spist rub og stub.

Bon appetit

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply Frøskuffen 5. februar 2012 at 20:11

    Jeg må bekende, at jeg er en af de, som normalt ikke er så meget til hverken hvidkål eller spidskål, men denne her opskrift får da tænderne til at løbe i vand. Og at børnene beder om mere, siger da ikke så lidt.

  • Reply Kirsten Amstrup 5. februar 2012 at 20:46

    Spidskål er rigtig skønt. Den elsker jeg også at sætte tænderne i.

  • Reply Vickie 5. februar 2012 at 22:52

    Uhm… det ser da rigtigt lækkert ud, og en nem opskrift – den skal helt sikkert prøves af, og spidskål.. det smager af mere.. Mums

    Kh. Vicksen

  • Reply Madame 6. februar 2012 at 19:28

    Kål er lækkert – vi bruger meget spidskål, og jeg glæder mig til at prøve din opskrift!

  • Reply inge 8. februar 2012 at 16:33

    Ja spidskål er lækkert, her spiser vi det meget især om foråret når de første danske er i handelen. Jeg har aldrig prøvet det med fennikel, men det vil jeg gøre næste gang

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.