STEMMEKLANG

Det forbandet regnvejr ødelægger mine dahlia, de bliver grimme, tunge og knækker, skide irriterende…. Hm… Pyt, der er ikke noget jeg kan gøre ved vejret alligevel, og jeg gider egentlig slet ikke at snakke om det.

Fik du set Anne og Anders i går på DR2 – Danske badehoteller? Jeg elsker altså de programmer.

Specielt elsker jeg Anders` stemme. Jo mere jeg hører på ham, jo mere synes jeg han har en fantastisk stemme. Han har ikke helt nået status af Thomas Winding endnu, men han er godt på vej.

For mig er Thomas Winding indbegrebet af gode historier, fortalt så jeg glemmer alt omkring mig, og en stemme, der gør mig tryg. Kan du også huske historier fortalt af Thomas Winding?

Thomas er, som bekendt, ikke i blandt os mere, men nu har vi Anders.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Madame 14. august 2011 at 16:06

  Åh, det gik jeg glip af – øv, hvor er det ærgerligt, og så vidt jeg kan se, ligger de desværre ikke på nettet. Jeg synes også, Anders Agger har en god stemme 🙂

 • Reply Anonym 14. august 2011 at 16:26

  Jeg sluger også programmerne rup og stub! Og så er det fuldstændig rigtigt, som du skriver, at Thomas Winding var indbegrebet af en tryg og fængslende stemme. Man var virkelig fortabt for omverdenen. Mage findes ikke… men Anders er nu altså ikk´ ringe, på nogen måde:-) God søndag aften fra Helle

 • Reply Kirsten 14. august 2011 at 17:25

  Kunne ikke være mere enig.
  🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.