STOLT SOM EN PAVE


Stolt som en pave var Ida i dag da hun var til ridning for første gang.
– men det er jo ikke kun det med at ride. Først skal hesten hentes på marken, så strigles, renses hist og pist, saddel og hovedtøj og 100 remme der skal gå på kryds og tværs. Det var noget af en udfordring, også for mig. Bare det, at gå ind på en mark blandt 15 heste og hente den vi skulle ride på!!! – og da Ida spurgte om jeg var bange, svarede jeg “Nej, overhovedet ikke, de gør ikke noget” – “Man skal bare gå stille og roligt” hvorefter Ida spørger mig “Hvorfor lyder du sådan”
-Godt så, det kunne ikke skjules at jeg var ved at løbe skrigende bort.
Vi kom igennem det hele og Ida havde det fantastisk og kan overhovedet ikke vente til næste lørdag, det er det allerbedste.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.