STORE VASKEDAG OG STORE HYGGEDAG

I dag var vejret til at få vasket alle dyner og puder. Så vaskemaskinen har kørt hele dagen. Dejligt, det er sådan en skøn fornemmelse, at putte sig i en nyvasket dyne og pude.
Ellers er dagen gået med ridning, strik og sætte ny vask over x 7

I aften skal der hygges. Venner kommer på besøg og Jesper er allerede i gang i køkkenet
Han er i gang med: Cevaptipi m/paste i basilikum-hvidløgssovs, råkostsalat med forskellige nødder og tranebær. Uhmm…. det smager så skønt. Til kaffen er der islagkage.

God aften til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Fynpige 20. september 2009 at 10:47

  Hej Sonnie

  Så er vi hjemme igen !! *SS*
  Det må altså været herligt med en mand der elsker at lave mad !! Min kan godt, men det bliver altid til det samme om og om igen !!
  Og det der BMI taler vi nu heller ikke for meget om, du ved "de 10 kg ekstra luner her i de kolde vinter måneder vi går i møde"!

  Bowling…. det er da ok, men hvorfor dælen at man altid får så s….. ondt i den ene balle er mig totalt uforståeligt !! hi
  Så vil jeg heller kører gokart (nu meget længe siden sidst) men det er rigtig sjovt med lidt fart ! Lyder til at i super hygge på jobbet, du kan da vel tilfældigt ikke til at sparte hende Kirsten over benet for at sælge min ansøgning ?? For der går mega mange ledige, fik afslag den anden dag og de havde fået 336 ansøger !!!!!!!!! ups

  Nå, vil lige lægge lidt på min blog, og foto af min vest. Går ikke så hurtigt med de snogninger som er første gang !
  Super solskinds søndag.
  Lene

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.