STORT ØNSKE

Ida har mange ønsker til jul. På hendes ønskeseddel, er et af ønskerne faktisk, at hun gerne vil have en god jul sammen med sin familie! Mine tårerkanaler blev overfyldte da jeg læste det.  Ellers står der mange andre ting, men en ting står først og der bliver snakket meget om det ønske og kan I gætte hvad det er?

Altså hvis man leger mobil med sin lommeregner, så har man et stort ønske, og det har Ida. En mobil.

Vi har snakket meget frem og tilbage, er det for tidligt? – hvor gammel skal hun være? – hvad kan hun bruge den til nu? osv. Jeg tror ikke vi kommer det nærmere end, at hun bare ønske sig den mobil nu, og hun er helt klar på at sende sms, og synes det er spændende. I skolen snakker de etik ift. mobil og cyperspace i det hele taget, så det er i den grad i deres hverdag.
Vi må erkende, at det er vejen frem, og at det er et spørgsmål om tid før hun får en alligevel. – Så, vi har besluttet at hun skal have en i julegave.
Det bliver det største juleaften at se hende pakke den gave op, hun bliver SÅ glad.

Eftermiddagen blev tilbragt i Odense. Først et møde med arbejde og da det sluttede måtte jeg lige slå et slag forbi Tante Grøn når jeg nu var på de kanter alligevel.

Der var mange fristelser. Blandt andet disse knit pro. Jeg har hørt, læst så meget om de pinde at nu skulle de prøves. Jeg har set, at man kan få dem som hele sæt, hvor alle tænkelig størrelser kan sættes sammen, det er ret smart.
Nu købte jeg strømpepinde, for de er vist ikke med i sættet og så kan jeg ønske mig sådan et sæt, hvis de pinde “taler til mig” –  hold da op hvor jeg altså er blevet fornuftig, at ønske mig både det ene og andet og
ikke bare købe det selv :o)

Nu er det tid til afprøvning af pinde. God aften.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Blæksprutten 8. december 2010 at 19:21

  Jeg tænker præcis li' som dig mht. børn og mobiltelefoner. Mads fik en telefon i julegave sidste år; da var han næsten 9 år. Vi havde på det tidspunkt i mindst et år hørt på at "alle de andre fra klassen har mobil…"; og måtte indse at vi nok ikke ku' trække den længere… Amalie fik sin da hun var på samme alder, og så er det lidt skægt at se hvor hurtigt man som forældre skifter mening; de to store var vist 14 og 15 år da de fik en telefon. Da var der heller ikke så stort udvalg og telefoner var noget dyrere; uhyggeligt at se hvor hurtigt ting kan ændre sig…
  Jeg er sikker på at Ida bli'r rigtig glad; hendes øjne vil stråle mere end lysene på juletræet… ;o)
  Smarte strikkepinde du har købt… Har også set dem flere steder, men har ikke turdet springe ud i det, så jeg er spændt på at se hvad du synes om dem…
  God onsdag aften til dig…

  Kh Britta

 • Reply Tanker skal der til 8. december 2010 at 20:19

  Hos os har de begge fået mobil da de gik ud af 3 klasse og skulle til at gå på klub, som ligger et pænt stykke fra skolen..

  Det har ikke været de nyeste eller smarteste telefoner… Og de er spærret så de ikke kan sende eller modtage mms, og de kan ikke gå på nettet med dem..

  Hyggehygge
  Marianne

 • Reply Marianne 8. december 2010 at 20:49

  uha det med de mobilos…..
  der er jo altid fordele og ulemper…..
  vores den ældste var 10 det er 8 år siden – den yngste var kun 8 ….. for 6 år siden . tiderne ændre sig jo – og for os var det en tryghed når de cyklede rundt ……. den store er storforbruger…. den lille bruger næsten ikke sin….. sååå….
  uha en tur til odense og tanterne….. dejligt og strikkepindene har jeg kun hørt godt om ….
  kjh♥

 • Reply Mette Lykke 9. december 2010 at 1:06

  Uha hun bliver så glad lille Ida, selvføgelig skal hun have en.. Det er jo meget betryggende at i altid kan komme i kontakt med hinanden, og de er vist kommet for at blive..

  pas på med de pinde, man bliver afhængig.

 • Reply Losarinas mor 9. december 2010 at 6:23

  Du bliver glad for de pinde !
  Og jeg forstår jeres overvejelser omkring mobiltelefon.
  Jeg tror hver familie må gøre deres egne valg.

 • Reply kludemutter 9. december 2010 at 8:24

  Vi må vist vænne os til at it-tiden og mobil tiden er over os.De kan jo bruge en mobil til meget.
  De pinde er super gode 😉

  Yt.

 • Reply Tina Liel 9. december 2010 at 9:19

  Hvor var det bare et sødt ønske♥ Ja jeg kan godt huske overvejelserne inden man køber den første mobil til dem men med restriktioner skal det nok gå. Hvis de sender smser og ikke taler så meget er der heldigvis ikke så megen stråling – det var min bekymring. Men hvor bliver det dejligt at se hende få så stort et ønske opfyldt. Ha en dejlig dag♥

 • Reply Madame 10. december 2010 at 7:46

  Hvor er det spændende for Ida, at hun får en mobil i julegave, Sonnie – jeg kan selv huske, når man fik noget, man brændende ønskede sig til jul. Det må være at afgøre for jer, hvornår et barn er gammelt nok. Jeg ville ikke ane det selv.
  Ha' en dejlig fredag 🙂

 • Reply Sonnie 10. december 2010 at 9:33

  Hej Blæksprutte.
  Jeg ved, hun bliver rigtig glad for sin mobil.
  Strikkepindene kan du roligt "spring ud i".
  God fredag.
  Sonnie

  Hej Marianne.
  Ja, det er godt at kunne komme i kontakt med dem, når de selv skal cykle hjem osv.
  God fredag til dig .
  Sonnie

  Hej Marianne.
  Du har ret, at alderen rykker sig hele tiden. Det bliver hele tiden tidligere med alt, men sådan er udviklingen nok bare.
  God fredag.
  Sonnie

  Hej Mette.
  Hun bliver vildt glad. Og jeg må indrømme at jeg et par gange har haft brug for at kunne komme i kontakt med hende, så det bliver godt med den mobil.
  Jeg er allerede glade for pindene.
  God fredag.
  Sonnie

  Hej Miri
  Du har ret, hver familie må gøre deres beslutninger, og alligevel kan det være svært, hvis mange andre i klassen har en!
  God fredag til dig også.
  Sonnie

  Hej Yt.
  Ja, de mobiler er helt sikkert kommet for at blive. Jeg ville da ikke kunne undvære min nu :o)
  God fredag til dig også.
  Sonnie

  Hej Tine.
  Ja, ønsket om at hun bare ville have en god jul med hendes familie gjorde mig rigtig glad og også tryg ved at hun ved, at hun ved vigtigheden i nærvær og familie :o)
  God fredag til dig.
  Sonnie

  Hej Madame.
  Det har været en lidt svær beslutning for os, men på den anden side, som jeg skriver længere oppe, så har jeg selv haft brug for at kunne komme i kontakt med hende, så måske alle vores første fordomme ikke rigtig holder alligevel :o) – og hun bliver SÅ glad.
  God fredag til dig også.
  Sonnie

 • Reply Anonym 19. december 2010 at 14:29

  Halløj!
  Jeg gik og ønskede mig et af de der sæt fra knitting pro i træ til 600-650 kr (over nettet), men har regnet på det og man kan sagtens starte med at købe et begyndersæt med kun 3 pinde i et sæt til 250 kr så er stk-prisen stadig lige under 85 kr, som pindene også koster løse – så det er ikke fordi man sparer så meget ved at købe et stort sæt 😉
  God fornøjelse med pindene, håber de lever op til forventningen, for jeg får mit sæt d 24 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.