STRIK, OG ATTER STRIK


1 ud af 4 strikkehjørner hos Inge. Der er strikkeprojekter mange steder, garn, opskrifter, masser af strikkebøger, lommeregner, skitser etc.
Det er det rene slik for strikkere at besøge Inge.


Der er så hyggeligt hos Inge. Der er sommerhus-stemning hele året. Man føler sig rigtig godt tilpas.


1000 tak for en mega hyggelig aften.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fynpige 13. september 2009 at 14:05

  Hejsa. Nøj en super strikkestole hende Inge har sig der !!! ….der kan man jo ikke gå forbi uden at få lyst til at strikke !!! *SS*

  Nej jeg har aldrig været til strikke festival på Fanø, men det må da være et mekka for kreative kvinder !!! Har læst en del om uld og fåreavl fra Fanø på et par blogge.

  23-24-25 okt er der messe i Fredericia hvor alle mulige håndarbejdsgrene bliver vist frem, og jeg har de sidste par år været der en hel dag sammen med min mor som er pilefletter fra byen. Og der kan man købe alt til de kreative timer, og bladet Ingelise har en stor stand med salg.
  Tror messen er større end Vissebjerg, kom desværre ikke afsted i år.

  Mange at de blogger der er på min liste er damer fra Århus, og de er super til at mødes til strikke-In hos hinanden. Måske det kunne blive til noget her på sydfyn, hvis Inge ikke har mod på at starte op igen !

  Rigtig god søndag.

 • Reply Sonnie 13. september 2009 at 15:05

  Hej Fynpige
  Det lyder da som en rigtig god ide med "strik-in" hos hinanden. Jeg har godt nok lagt mærke til her i blogverden, at der er meget kreative damer omkring Århus, men det er der selvfølgelig også her på Sydfyn :o)
  Jeg får lige snakket med Inge om strikke-cafè. Det er jo hyggeligt og inspirerende at mødes med andre strikkere.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.