Strikkestatus

Pink Poncho2

Det bliver ikke til så meget afsluttet strik, som jeg kunne tænke mig. Det er ikke fordi der ikke bliver strikket eller hæklet, men nye projekter kommer i gang, og gamle bliver ikke gjort færdige.

Engang havde jeg et strengt princip om, at jeg ikke skulle have mere end 2 strikkeprojekter igang på en gang, for ellers blev de aldrig færdige. Det princip har jeg slækket lidt på. Det har så resulteret i, at der går alt for længe inden jeg bliver færdige med det jeg har gang i, jeg bruger alt for lang tid på, at finde ud af hvilket strikketøj jeg skal prioriterer, og så bruger jeg alt for lang tid på at sætte sig ind i opskriften igen, og finde ud af, hvor jeg var nået til.

Denne flæse poncho, fra Kastaniestrik som jeg startede på først på året, og som jeg havde planer om, at kunne bruge når foråret startede, ja den blev så først færdig her i sommer!

Men kender I ikke til at blive fuldstændig forelsket i en opskrift, og bare vil igang med den med det samme? Jeg har så mange ønskeprojekter liggende, som jeg gerne vil i gang med, men nu må jeg lige finde tilbage til mit princip om antal af projekter, for ellers ender det med at intet bliver færdigt.

Jeg har dog planer om, at jeg godt kan have denne pink poncho på lidt endnu, så længe solen er fremme. Det er egentlig en opskrift til børn, men den kan sagtens øges, så den også kan bruges til voksne.

pink poncho

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Inge 11. september 2015 at 9:58

    Den er bare så fin den poncho, har vist ikke lige fået det sagt før . Jeg har altså også tendenser i retning af at sætte en masse i gang, lige for tiden, bare det dog bliver færdig en gang.

  • Reply Sonnie 11. september 2015 at 11:05

    Hej Inge. Jeg synes du er god til at få tingene færdigt, selvom du har mange ting i gang. Der sker i hvert fald noget fra gang til gang vi mødes 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.