SVÆRERE END SOM SÅ

At finde en helt almindelig hvid tunika havde jeg ikke sat flere timer af til i dag. Jeg havde tænkt, det kunne jeg få alle steder. Jeg havde lagt en plan over, at jeg lige skulle tjekke et par steder også var det det! – men nej, der var ikke noget der faldt i fruens smag. Jeg blev mere og mere irriteret som tiden gik, hvis jeg endelig fandt en der var sagen, var min størrelse udsolgt, ellers var der ikke flere i hvide.

I en af butikkerne gik det helt galt. Jeg kom ind og sagde med det samme, “ja, jeg vil gerne hjælpes” – Fortalte meget præcist hvad jeg søgte. Helt enkel, helt hvid – ikke så svært vel???  – Så kom ekspedienten med diverse tunika/skjorter med flæser og blonder, palietter, store blomster i retro tryk, hun viste mig 5 forskellige den ene mere forfærdelig end den anden.
Så er det jeg tænker. Godt så. Vi har absolut ikke samme holdning til hvad der er enkelt, godt jeg ikke spurgte efter noget med knald på, så var jeg besvimet!

Jeg måtte pænt sige nej tak, og henviste til lidt ala det jeg stod i. Jeg er til noget helt enkelt, nogen vil måske sige kedelig. – men når man er en stor pige som mig, så behøver jeg overhovedet ikke store flæser eller guldtryk til at fremhæve barmen, den er så rigeligt hævet i forvejen.
Hvorfor er det, at ekspedienter ikke kigger på mig og lige aflæser, hvilken type jeg nogenlunde er? Jeg siger det jo oveni købet.

Til sidst, i en anden butik, fandt jeg endelig denne her hvide. De der sølvknapper sprang bare i min øjne, men jeg var efterhånden temmelig presset i tid og mit humør var ikke til flere fremvisninger og prøvninger. Jeg var måske også blevet lige sur og besværlig nok :o) Jeg tænkte, at jeg selv kunne sy et par nye knapper i, men nu når jeg er kommet hjem og faldet ned igen, så er de måske ikke så slemme de der sølvknapper?

Nu trænger jeg vist til afslapnings-strik i fifaen.

God aften til dig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply fru westerskov 10. maj 2010 at 19:05

  Godt det endelig lykkedes for dig. Jeg kan også tit undre mig over diverse ekspedienters manglende omtanke for ens behov, og som du selv siger det, så havde du jo nøje fortalt, hvad du søgte.

 • Reply fru westerskov 10. maj 2010 at 19:06

  Og så lige en lille hilsen til Inge. Held og lykke med dit nye liv.

 • Reply Mette Lykke 10. maj 2010 at 20:12

  Den er da så fin, din hvide tunika.
  Jeg har været i Svendborg i dag, men der var ikke noget der fristet..
  Du har ret for småt og for spræglet..
  Men hvad jeg klare mig nok alligevel..
  Og var der ikke noget af..
  Nu ses vi snart !

 • Reply Helle Mikkelsen 10. maj 2010 at 20:15

  Hej Sonnie.

  Det mest irreterende er hvis man inde i hovedet har en færdig model af hvad man vil have, så finder man det aldrig. Jeg har det tit sådan at jeg inde i hovedet har en model, men der er bare ingen der har designet den 😀 godt du fandt en lækker hvid sag der faldt i din smag, jeg synes ikke knapperne er værst, men de gennemsigtige knapper du har er rigtig gode hvis du bliver træt af dem i sølv. Heldigvis kan man ved små forandringer få næsten helt nyt tøj.

  kh Helle

 • Reply Fynpige 11. maj 2010 at 5:41

  Hejsa Sonnie.
  Jo jeg syntes bestemt væk med sølvknapperne og på med de blanke hvide….så bliver det en rigtig sommersag ! JA hvis de bare lige kunne se hvilken type man er og så hjælpe ud fra det….syntes faktisk ikke at der findes sådan en super butik i Svendborg. Må indrømme at jeg bliver mere og mere vild med Masai…..og der skulle findes en Masai Outlet i København….og lørdag går turen til København *SSS* Mor har planlagt! HI
  KH
  Lene

 • Reply Sonnie 11. maj 2010 at 7:01

  Hej Fru Westerskov.
  Jeg skal bringe din hilsen videre til Inge.
  Kh. Sonnie

  Hej Mette.
  Ja, nu ses vi snart, det bliver så hyggeligt.
  Kh. Sonnie

  Hej Helle.
  Jeg havde lige præcis en model i hovedet, og det var vist det jeg blev mest irriteret over. Men nu er jeg faktisk blevet glad for denne her.
  kh. Sonnie

  Hej Lene.
  Ja, jeg går og kigger på de knapper, men nu må vi se. Rigtig god tur til København, det bliver spændende om du kan finde noget Masai. De har ellers rimelig meget i en butik i Svendborg også. Har du set den?
  Kh. Sonnie

 • Reply Madame 11. maj 2010 at 7:22

  Jeg synes, din nye tunika er meget yndig! jeg har en næsten magen til i sort. De små knapper ved siden af er også søde – så måske skal du bare have en tunika mere? Ja, godt du ikke spurgte efter noget med knald på og var besvimet 🙂
  Ha' en dejlig tirsdag, Sonnie!

 • Reply Sonnie 11. maj 2010 at 19:44

  Hej Madame.
  Det kunne da være en løsning at jeg købte en mere :o) Tror lige jeg venter et par dage inden jeg går ind i den butik igen :o)
  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.