Tak derude

(Pluk fra haven)

Så blev det september og nogle måneder siden jeg sidst sagde hej her på bloggen.

Sommeren er nydt i haven, hvor vi år har været gået helt amok med planter i kasser og krukker. Det er vildt flot, når det hele står i fuldt flor, men hold nu op, hvor er der også meget der skal passes.

Ellers er alt ved det gamle, samme adresse, samme arbejde på kommunekontoret, samme mand og børn.

Henover sommeren har jeg gjort mig en del tanker, om det at blogge, kontra instagramme. Der er mange der benytter instagram, og det er et sjovt og fantastisk medie, som jeg også selv benytter, og hvor jeg bliver meget inspireret af alt muligt. Jeg synes så også samtidig,  at det var en skøn tid, hvor flere bloggede, man fik en lidt større vinkel på emnerne. Ja, ja, jeg ved det godt, jeg er  jo ikke selv for flittig med at få skrevet blogindlæg, men jeg kan se, at selvom der er længe imellem indlæggene, så er der besøgende alligevel, og tak til jer der troligt klikker forbi her, for at se hvad jeg har på hjertet.

Instagram kan godt mangle dybden, ift. et blogindlæg.  Instagram er for mig, mere et udstillingsvindue, og det er i mange tilfælde også rigtig fint, – men vil du se hele “butikken”, så er det skøn at følge med på bloggen, hos dem der har en blog, og hos dem, hvor jeg synes, der er noget at bliver underholdt med.

Så – jeg har gjort mig mange tanker om det, at blogge, og om hvor mange slags bloggere der faktisk findes, og er kommet frem til, at der selvfølgelig er plads til alle.

Så selvom der her på kanalen hverken er madplaner, designerkjoler, røde løbere, trænings tips, nuttede unger, rabatkoder til alt fra make-up til haveudstyr, men i stedet en lille pizzaopskrift, et strikkeprojekt jeg fortæller om det meste af et år, før jeg får det færdigt, og en kedelige fortælling fra kommunekontoret, så endnu engang tak for dem der gider at følge med i mit helt almindelige liv her.

Jeg lover også gang på gang, at jeg vil kaste mere tid efter bloggen, men holder det ikke så længe af gangen. Hvorfor ved jeg ikke, for jeg kan faktisk rigtige godt lide at blogge, eller at skrive om det jeg lige falder over! Jeg har også lovet mig selv, at jeg skal tabe mig, det holder jeg heller ikke så godt. Måske jeg bare ikke er godt til at holde hvad jeg lover  – men så er jeg god til mange andre ting 🙂

Her vil jeg sidde det meste af i dag, kun afbrudt af toiletbesøg, opfyldning af platte og kop, og kørsel af 1 stk. teenager der skal til fest.

God lørdag derude.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.