TAK FOR DENNE GANG…

… Det er hvad Inge har besluttet sig for at sige. Strikkefeen har valgt at gå på efterløn sidst i juni og lukker derfor sin lille butik Vi har snakket meget frem og tilbage, og lige pludselig kunne hun mærke den rigtige beslutning i maven, og det er sådan en beslutning skal være, den skal føles rigtig.
Hun er meget glad for sin lille strikkebutik, men efter et langt arbejdsliv ser hun nu frem til, at kunne nyde at have fri. Få tid sin dejlige have hele sommeren, have endnu mere tid til strik, tid til at bage, tid til sin mand, simpelthen bare masser af tid.

Som jeg vil huske Inge i sin butik

Der er ingen tvivl om, at hendes lille søde butik vil blive savnet helt enormt af mange, men samtidig er
der fuld forståelse for, at Inge har valgt som hun har gjort.

Du kan derfor, her efter påske, finde mange gode tilbud hos Inge.

Det var dagens nyhed fra mig, men sikke en :o)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Fie 5. april 2010 at 9:22

  Det var en trist nyhed, men jeg forstår hende godt. Sommetider ved man bare, at det er tid til at finde på noget nyt.

  Men jeg er da ked af, at jeg ikke nåede i hendes butik, selvom jeg har ferieret tæt på (er selv fra Stenstrup).

 • Reply Merete 5. april 2010 at 9:23

  Hvor er det ærgeligt. Men ikke noget at sige til at Inge vil have lidt fritid. Det er også surt ikke at bo i nærheden af Svendborg, for så kunne jeg måske godt finde på at købe Inge´s butik. Det må være drømme jobbet?
  Merete

 • Reply kludemutter 5. april 2010 at 9:31

  Ja, det må have været en svær beslutning.
  Er det ikke noget for dig 😉

  Yt

 • Reply Mette Lykke 5. april 2010 at 12:27

  HULK siger jeg bare, den enste trøst der er at, nu har Inge tid til at komme til Ærø..
  Giv lige et kæmpe vink når ophørs udsalget starter.. Så er jeg der for at tage afsked med Inges dejlige garn, og sige på gensyn til Inge..
  Snøft fra Ærø.

 • Reply Sonnie 5. april 2010 at 13:56

  Hej Fie.
  Jeg forstår også Inge. Hun har længe snakket om, at det bliver dejligt, når hun får mere tid til både det ene og andet, og nu kan hun endelig.
  Kh. Sonnie

  Hej Merete.
  Ja, for dem, der virkelig kan noget med strik og har det som hobby, så må det virkelig være drømmejobbet.
  Kh. Sonnie

  Hej Yt.
  Det har været en svær beslutning, men ingen tvivl om, at det er den rigtige.
  Jeg er slet ikke dygtig nok til at kunne drive en garnbutik, der skal meget til.
  Kh. Sonnie

  Hej Mette Lykke.
  Ja, det er altså lidt snøft snøft, men som du skriver, så får Inge mere tid til at være sammen med os :o)
  Udsalget starter faktisk allerede her efter påske. Der er 50% på mange af hendes garner, så kom du bare og fyld pose og sæk.
  Kh. Sonnie

 • Reply Inger Lises Verden 5. april 2010 at 17:11

  Pyha, jeg skulle bare lige høre dig om et lille spørgsmål og så ser jeg det her! Øv, og nu har jeg lige lært hende at kende… Må ned og se til hende snarest!!

  Noget helt andet… Jeg meldte mig på Claus Dalbys blog og linkede til den da jeg så dit link. Jeg synes han skrev vi ville få en lille ting for det. Nu syntes jeg der var gået lidt tid uden at have hørt noget, bortset fra en lille kommentar på min side. Jeg gik i går ind og kiggede på hans side og kunne nu se at der stod vi ville komme på hans blogliste hvis vi linkede… men har han ikke redigeret den tekst eller husker jeg forkert???
  Jeg synes bare det er lidt underligt??!!
  Knus fra en chokeret strikker…

 • Reply Vivi Aggergaard 5. april 2010 at 17:22

  Ih altså Inge… alt er blevet sagt.. alle ordene er brugt… og det er både trist og godt.. men helt sikkert godt for Inge…
  hilsen fra Vivi.. en af ærø-boerne…

 • Reply Helle Mikkelsen 5. april 2010 at 17:53

  Uha da sikke en "nyhed" og øv at du ikke er god nok til at drive den vider, det er jeg heller ikke. Nøj hvor er det ærgeligt for os, vi kommer da til at savne vores strikkefe. Men forstår så godt Inge, det bliver skønt at få tid til det hele nu. Det nogen lange dage i butikken og altid Lørdag, så hun havde jo aldrig fri.
  Kh Helle

 • Reply Garn, hund & kat 5. april 2010 at 22:11

  ejjjjjjj altså øv 🙁

  De gange jeg har været hjemme i Svenborg har der været lukket så har slet ikke andet ned vinduesshoppet endnu.

  Hvad skal der mon til for at drive sådan en butik? For jeg kunne godt være fristet – at rykke tilbage til byernes by, kunne få hundene med på job og så indkøbe garn i lange baner *s*

 • Reply Kvinden der husker 5. april 2010 at 22:41

  Hej Sonny!
  Pyy, en beslutning Inge har taget – kender det kun alt for godt. Død ærgeligt, at jeg har brugt min "forretnings-kvote" op, for ellers ville det da have været ynglings, at være indehaver af en garnbutik, hvor der kunne snige sig blomster, kaffe og alverdens ting og sager ind.
  Sidder og drømmer tilbage til CoA-tiden – savner det utroligt!
  Jeg må vist et kig forbi, når Inge starter udsalg.
  Stort knus herfra

 • Reply Sonnie 6. april 2010 at 5:29

  Hej Inger Lise
  Jeg tror han sender de der frø, når han igen havde dem på lager. Jeg har også linket til ham, men har ikke modtaget noget, men regner da bestemt med at der kommer noget.
  Kh. Sonnie

  Hej Vivi.
  Ja, det er godt for Inge.
  Kh. Sonnie

  Hej Helle.
  Hun glæder sig til at have fri, og ikke være hængt op hele tiden.
  Kh. Sonnie

  Hej Garn, hund og kat
  Måske det var noget for dig? Det er i hvert fald spændende og inspirerende at være omgivet af alt det garn :o)
  Kh. Sonnie

  Hej Lotte.
  Der er mange gode køb at gøre hos Inge. Så smut bare fordi.
  Kh. Sonnie

 • Reply Garn, hund & kat 6. april 2010 at 8:16

  Hej Sonnie..

  Ja det kunne snildt være noget for mig – men kræver vit seriøe beregninger udover drømme og at er så ligges andre drømme på hold.

  Heldigvis er der forsat andre strikbutikker i Svendborg.

  Hr lige hørt at Inger Trend også lukker 🙁 æv altså.

 • Reply fru westerskov 6. april 2010 at 11:30

  Hej Sonnie.

  Jeg tabte lige både næse og mund, men jeg kan godt forstå Inge har lyst til at gå på efterløn.
  Mon man kan passe butik med dårlige arme 😉

 • Reply Fynpige 6. april 2010 at 14:50

  NEJ !! dog hvad sker der !! Kan godt forstå at Inge har lyst til at nyde livet og se frem til at det dejlige hun kan lave i fremtiden !Det er hende vel ondt efter et langt arbejdsliv !! Men hvad dælen gør vi som kommer til at mangle Strikkefeen i byen !!???
  Det var noget at en nyhed !!!
  Knus
  Lene

 • Reply Charlotte Illum Larsen 6. april 2010 at 15:01

  nøj hvor hun bliver savnet af mit helt herovre på Ærø.. det er bare total yndlingsstrikke/garnbutik..

 • Reply Sonnie 6. april 2010 at 16:43

  Hej Garn, hund og kat.
  Ja, Inger T. lukker også. Det er også en sød butik.
  Kh. Sonnie

  Fru Westerskov
  Du kunne jo prøve :o)
  Kh. Sonnie

  Hej Lene.
  Ja, der er mange der kommer til at savne Inge, men hun bor her jo stadig og vil være med at strikke-blog-træf, når skal mødes på Ærø.'
  Kh. Sonnie

  Hej Charlotte.
  Hun vil helt sikkert blive savnet, men godt vi stadig kan nyde hendes selskab.
  Kh. Sonnie

 • Reply Fynpige 6. april 2010 at 17:09

  Hej Sonnie.

  Det er måske lige før at der skal være strikkeblog træf hos Inge igen ?? Hvis alle damerne fra Ærø alligevel kommer, og alle de andre her fra bloggen ! Kunne Inge havde interesse i det ?? Hun ville helt sikker få solgt godt ud i garnlageret !! *SS*

  KH Lene

 • Reply Fie 6. april 2010 at 17:39

  Det er iøvrigt ikke pænt sådan at friste over evne, når jeg ikke har mulighed for at komme til Svendborg og opkøbe hele lageret (eller måske bare det halve?) for det er da en rabat, der ikke er til at stå for.

 • Reply inge 7. april 2010 at 7:33

  Kære alle Jer der skriver så pænt om mig her på bloggen.
  Jeg kommer også vildt meget til at savne Jer alle sammen. Jeg kommer til at savne livet her i butikken og jeg kommer til at savne mine daglige strikke-snakke med Jer kunder, som jeg efterhånden synes jeg kender rigtig godt. Det har været en god og hyggelig tid i den lille butik. Det er jo Jer der har været med til at give mig en god oplevelse !
  Jeg glæder mig også til min nye tilværelse. Det var en hurtig beslutning, der blev taget over en week-end. Det var for fristende et tilbud at sige nej til. Håber vi ses!
  Kærlig hilsen Inge

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.