TANDLÆGE TUR

Billede lånt her

I dag har jeg taget en fridag. Gustav skal til tandlæge lige midt på dagen. Når Gustav skal til tandlæge er det ikke som når vi andre skal afsted. Selvfølgelig er der ikke nogen, i hvert fald ikke jeg har hørt om, der glæder sig til de skal til tandlæge, men det er noget der bare skal overståes.

Hvis det bare er et eftersyn med tandrensning kan det gå uden det store ståhej, men skal der laves noget, som i dag, er det med hele molevitten. Han er utryk og føler sig overmandet, når han ligger i stolen. Han er så følsom mht. lyset, og i det hele taget, når han ikke ved hvad der skal ske. Han rejser sig hele tiden for at få en overblik, og det duer bare ikke når de er i gang.
Så i dag er det med lattergas, bedøvelse, en vaskeklud over øjnene og sin mor indenfor rækkevidde, så går det lige :o)

Senere i eftermiddag har jeg en aftale med den nybagte mor og Inge :o)

God tirsdag til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Madame 7. december 2010 at 8:39

  Åh, stakkels Gustav – jeg håber tandlægebesøget går bedre i dag, når det er med lattergas, en vaskeklud over øjnene og dig inden for rækkevidde.
  Pøj pøj til jer begge, Sonnie!

 • Reply Blæksprutten 7. december 2010 at 10:22

  Pu ha, jeg føler med den stakkels dreng… Jeg er panisk angst for tandlæger; har dog ikke altid været det… Men der er ikke rart.
  Pøj pøj til jer, og god fornøjelse til dig senere på dagen…

  Kh Britta

 • Reply Lotte Glensnov Ormstrup 7. december 2010 at 10:25

  Hej Sonnie!
  Kommer da lige til at tænke på, at mange tandlæger tilbyder "undervisning" mht. tandlægeforskrækkelse – mon ikke Gustav kunne have gavn af dette ? Der ligger jo mange års tandlægebesøg forud!
  Godt du er med på sidelinien og kan holde i hånd :0)
  Stort knus og pøj pøj til jer begge!

 • Reply Sonnie 7. december 2010 at 12:38

  Hej Madame.
  Ja, det er lidt stakkels Gustav, men lattergassen hjælper ham meget, så han kan slappe af og blive rolig.
  Det gik rigtig godt.
  God dag.
  Sonnie

  Hej Blæksprutte.
  Det er heller ikke det sjoveste at komme ned i den tandlægestol. Gustav er mere bange for at det han ikke ved der skal ske :o) mærkelig nok.
  God dag til dig.
  Sonnie

  Hej Lotte.
  Hvor er det dejligt at se dig her igen :o)
  Jeg har hørt om "undervisningen" – men jeg synes jeg kan fornemme, at flere og flere gange han prøver det slapper han af, og specielt når han får lattergas, så går det rigtig godt.
  God tirsdag til dig også.
  Sonnie

 • Reply Tanker skal der til 7. december 2010 at 13:24

  Nikolai skulle også til tandlægen i morges….

  Han har haft det på helt sammen måde som Gustav… Men, efter at vi fik lov at komme på besøg hos tandlægen et par gange, hvor han bare lå i stolen, blev pustet lidt i munden… Så er det gået fint…. Og han er nem at lokke med…

  Han får også lattergas, når der skal laves noget.

  Hyggehygge
  Marianne

 • Reply unikarina 7. december 2010 at 16:23

  Hmmm jeg må være mærkelig… Da jeg var barn, elskede jeg at komme til tandlæge. Jeg glædede mig – og det var alt for hurtigt overstået, for der var ingen sølvtænder til mig. Jeg var vist også lidt forelsket i mn tandlæge – på et tidspunkt ville jeg være tandlægeassistent – og arbejde hos MIN tandlæge. Sådan blev det ikke… Men jeg har stadig ikke noget imod at komme til tandlæge. Hellere det end læge! Håber at din søn med tiden lærer at slappe så meget af ved tandlægen – at han ikke skal bekymre sig hver gang.

 • Reply Helle Mikkelsen 7. december 2010 at 20:48

  Uh ha ja jeg er også tandlæge skræk, det kommer sig af en meget led tandlæge i min barndom. Jeg siger og har altid sagt, hellere føde 10 gange i træk end til tandlæge, så jeg føler med Gustav, godt han kan klare den med lattergas og dig ved siden.
  Vi ses i morgen
  kram

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.