THAT`S LIFE

Der er så mange ting jeg har lyst til, at kaste mig ud i, og en masse strik jeg gerne ville være færdig med, men inden jeg ser mig om er klokken passeret 20 og energien og min mascara er ikke hvor den burde være.
Jeg må erkende, at inden der er styr på det her:

og det her

og det her

du tænker måske, at kunne hun ikke have ventet med at bage rugbrød og boller, og svaret er nej. Jeg hader køberugbrød og bollerne er til sultne maver, der leger her tit. 

lektiehjælp midt i det hele

og en entre der ligner lort efter flere hold legekammerater har trampet rundt, men det er fuldstændig lige meget, de er hjertelig velkommen.

…men efter alt det, så er der bare ikke så meget overskud tilbage, og det er fint nok, nej det er faktisk mere end fint nok. Jeg elsker jo det her, hverdagslivet, med lektier, vasketøj, rugbrødsbagning, tid til mine børn.

Da jeg så traileren til denne film, der inden længe er klar til køb/udlån i butikkerne, følte jeg mig noget truffet, specielt når hun om aftenen “do the list” :o)

Så må jeg vente med, at være den der jævnligt kommer i smart strikkedesign, vente med at få et kondital, der ikke står med rødt, vente med at have hjemmelavede maleri på væggene, ja ideèr er der nok af, og de bliver også ført ud i livet, de er bare lidt længere undervejs.

Nu vil jeg alligevel nå et par pinde, lidt varm te, og mon ikke også jeg lige napper en times tid af en kærlighedsfilm :o)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Blæksprutten 9. februar 2012 at 21:12

  Ja, DET er livet – og sådan er det… Dejligt for os der prioriterer hverdagslivets genvordigheder først, selvom der er mange andre ting man måske drømmer om… Jeg kender kun alt for godt den der med at "du behøver da ikke selv" – at bage, koge saft, lave is osv…. Det er jo netop det der gør at jeg er mig og du er dig, og at vores kære elsker os for det vi er og gør. Jeg vil ikke undvære det… ;o)

  Go' fornøjelse med strik og film…
  Britta

  • Reply Sonnie 10. februar 2012 at 9:43

   Hej Britta.
   Nej, lige præcis vi vil ikke undvære det for noget.
   God fredag.
   Sonnie

 • Reply Losarinas mor 10. februar 2012 at 6:15

  Og du får tid til det hele- med tiden 🙂
  Tro mig, jeg har prøvet det 🙂

  • Reply Sonnie 10. februar 2012 at 9:47

   Hej Miri.
   Ja, jeg kan jo allerede mærke, at børnene bliver store og det er godt.
   Min tid skal nok komme.
   God fredag til dig også.
   Sonnie

 • Reply inge 10. februar 2012 at 7:03

  Ja Sonnie, livet har mange facetter og de ændre sig hele tiden. Jeg tror det er godt at vi lever i nuet efter de omstændigheder der nu er, og det er jo præcis det du GØR.

  • Reply Sonnie 10. februar 2012 at 9:48

   Hej Inge.
   Det er så klogt sagt, og ja, jeg lever under de omstændigheder der er nu og det er godt.
   Vi ses.
   God fredag.
   Sonnie

 • Reply Madame 10. februar 2012 at 8:16

  Ja, der er virkelig nok at lave i en travl hverdag med børn og job. Og jeg forstår fuldstændig, at du vælger at bage brød selv – det gør vi også her.
  Ha' en god weekend, Sonnie!

  • Reply Sonnie 10. februar 2012 at 9:49

   Hej Madame.
   Det smager nu bare bedst det man bager selv, og så ved jeg fuldstændig hvad det indeholder.
   God fredag til dig også.
   Sonnie

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.