TID TIL FORKÆLELSE ♥

(Billede lånt her)

I dag er det tid til forkælelse, min elskede mand har fødselsdag og der skal ikke mangle noget.

Her til morgen har vi hejst flaget, spist rundstykker, drukket kaffe og fundet pakker frem. En af pakkerne var en tid til massage med varme lavasten. Han elsker at få massage, og i det hele taget at blive nusset. Tiden er allerede i dag, så efter arbejde er det afsted til massage.
Imens han bliver nusset om, henter jeg Tapas for 2 og vi kan nyde en stille og rolig aften med flere gaver og masser af kys.

Apropos kys og forkælelse fik jeg lige en lille reminder da jeg læste dette indlæg. Husk at være noget for hinanden og gøre noget for hinanden, det kan jeg godt glemme lidt i hverdagens trommerum. Men i dag glemmer jeg det ikke, i dag er jeg lækker og han kan få alle de kys han vil :o)

God fredag til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Losarinas mor 1. oktober 2010 at 13:10

  Tillykke med ham 🙂
  Og sikke en dejlig dag, aften og nat , du skaber for ham !

 • Reply Sonnie 1. oktober 2010 at 17:58

  Hej Losarinas mor
  Der skal være forskel på hverdag og fødselsdag i min verden :o)
  God aften til dig
  Kh. Sonnie

 • Reply Madame 2. oktober 2010 at 6:52

  Tillykke med din mand, Sonnie! Hvor er det dejligt at læse, at du gør noget særligt ud af hans fødselsdag, og at I er så glade for hinanden.
  Kh og god weekend til dig 🙂

 • Reply Eva Bagger 2. oktober 2010 at 7:09

  Hvor er du en sød hustru, Sonnie. Eller kæreste – kæreste lyder næsten bedre! Kan godt lide ordene "min mand" eller "min husbond" eller "min gemal"… er ikke så vild med "min kone"… men det er måske bare mig, der er tosset! Anyways. Jeg håber I havde en fortryllende dag og aften – du havde I hvert fald gjort dit for det 🙂
  Mange kærlige hilsner – og fortsat god weekend – fra Eva

 • Reply Sonnie 2. oktober 2010 at 13:19

  Hej Madame.
  Tak for det. Jeg synes der skal ske noget ekstra når man har fødselsdag.Og ja, vi er glade for hinanden, men vi kan godt glemme det lidt indimellem.
  God lørdag til dig med alle dine planer :o)
  Kh. Sonnie

  Hej Eva.
  Du har ret, der er ikke noget særlig hyggeligt over "kone", jeg har nogengange sagt "søde kone", men så får jeg et billede af en tyk lille kone med forklæde og tørklæde om hovedet :o)
  Vi havde en rigtig god aften.
  God weekend til dig også.
  Kh. Sonnie

 • Reply LØRDAGSPLANER - Sonnie`s 9. august 2015 at 22:02

  […] (I får lige et billede af vores lækre Tapas fra i går) […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.