TIMET OG TILRETTELAGT

Så er det endelig aftenen vi har glædet os til længe. I aften kommer Adam og James igen på skærmen med nye afsnit af “Spise med Price“. De er et par herlige brødre med humor, der lige passer til os. Så vær klar kl. 20.30 på DR1
Som skrevet før er Jesper og jeg vilde med madprogrammer og vi er også blevet helt pjattet med at se
4 stjernes middag på kanal 5. Det kommer bare allerede kl. 19.00 så det kniber med at nå, at få spist, snakket, lavet lektier, snakket, bad, snakket, og puttet Det bliver optaget, og når børn er i drømmeland og mor og far har lavet kaffe, så er der “4 stjernes middag” til os. Så i aften er der helt 2 madprogrammer vi skal se. Vi kommer ikke til at gå sultne i seng, eller er det lige netop det vi gør :o) 

God aften til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Fynpige 16. februar 2010 at 18:25

  YES ! jeg er også bare så klar til at se spise med Price, og jeg elsker der humor !! Spec. de 2 programmer hvor det var "score middag" hvor de endte med en kedelige rengøringsdame og så den med "om hvem der har flest køkkenmaskiner" efter hver udsendelse ligger jeg flad af grin og de to brødre må være herlige at have som venner !! *SS* Hygge i jeres sofa!
  Lene

 • Reply Randi 16. februar 2010 at 19:02

  Uha ja. Det er bare også vores ynglings programmer. Specielt Price. Tit har man helt ondt i maven af grin. De er bare sjove.
  God fornøjelse.

  Randi

 • Reply Mette Lykke 16. februar 2010 at 20:22

  Rigeligt smør.
  Ja de er super gode,dejligt med mad der ikke kun har fokus på kalorier, men på smag og konsistens..

 • Reply Sonnie 16. februar 2010 at 21:14

  Hej alle
  De er bare så skønne. Det ser også vildt hyggeligt ud, hvor de optager de udsendelser. Det der udekøkken er bare for hyggeligt.
  Hej hej.
  Sonnie

 • Reply Henriette 17. februar 2010 at 8:05

  Jeg er også vild med de to herrer 🙂 Har helt overset at de er på igen, men mon ikke det bliver genudsendt i løbet af ugen??

  Det håber jeg

  Rigtig god onsdag
  Henriette 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.