TUREN GÅR TIL BILKA

Efter tandlæge besøg lige om lidt, går turen til Bilka. En rigtig familietur på en hverdag, det hører virkelig til sjældenhederne. Men nu er det sådan, at vi har en datter der læser reklamer og hun har forelsket sig helt og aldeles i et par lilla støvler!

“Mor, dem er jeg nødt til at prøve” – Selvfølgelig mit barn, siger moderen, der selv har noget med sko og støvler :o) -men er vi ikke mange kvinder der har noget med sko?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fynpige 15. september 2009 at 14:32

  Pøj pøj med at finde støvler i Bilka *SS* Syntes nu at man skal være meget heldig, hvis man lige kan få det de har på bud, og tit udsolgt.
  Jops humøret er bedre nu hvor man er hjemme, men lidt en skam at jeg ikke fik kigget garn mm i Odense, men det må blive en anden dag.
  2 spørgsmål: *GG*
  Kan huske at Inge havde et foto/opskrift af en hvid trøje (mener med knap i halsen, grov løs strik)på hendes side, ved du om den ligger på hendes hylde ??
  2. må man spørge forsigtig hvad du jobber med ? Jeg er jo jobsøgende, og tænker meget over hvor jeg skal søge her på sydfyn?! Er kontor men overvejer noget andet!
  Fortsat god dag.

 • Reply Sonnie 15. september 2009 at 21:00

  Hej Fynpige
  Ja, det var lige ærgerligt, at du ikke nåede garn-kiggeri i Odense. Apropos garn i Odense, læste jeg det indlæg vedr. dit besøg i Tante Grøn. Ups, det var da ikke lige den bedste service hva`?
  Jeg kan ikke lige huske, hvad det er for en trøje hos Inge, men jeg spørger hende lige i morgen. Jeg skal også lige have snakket med hende om "strik-in", som du skrev. Det ord kan jeg faktisk bedre lide end "cafè"
  Jeg arbejder på områdekontoret i Hjemmepleje Øst, Svendborg Kommune, og er rigtig glad for mit arbejde. I mange år har jeg arbejdet med blomster, inden jeg for 1 år siden søgte tilbage til kontoret. Var du til kontor eller?
  Nu må jeg vist hellere ind og sove.
  Hej hej

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.