Velkommen weekend

IMG_7097

Som så mange andre gange, starter jeg et indlæg med at byde weekenden mere end velkommen.

De sidste 14 dage er gået over stok og sten, med alverdens gøremål, undervisning, mor-kørsel til dans, ridning, skole, deltagelse i retningsmøde på HTX, som jo selvfølgelig er meget vigtigt for Gustav, men også kræver at vi forældre sætter os ind i hvad retning han vil, og er der til at guide og støtte i de valg han skal træffe. Sikke en masse der iøvrigt følger med, når ens lille pode bliver 18, så der har været en masse at tage sig til.

Jeg har også undervist en flok interesseret og arrangeret piger i Enneagrammet. Det er så givtigt når folk tager det til sig og er villige og ærlige med at bruge sig selv i den proces. Det giver en god energi i sådan en arbejdsgruppe, når de lige pludselig ser hinanden i et nyt lys. Det er SÅ spændende at arbejde med Enneagrammet.

IMG_7100

Nu er der endelig weekend i sigte, og tempoet ikke skal gå ret højt, kun under et par raske gåture bliver tempoet og pulsen høj. Ellers skal der bare strikkes en masse pinde og mine smukke ranunkler, som jeg har købt hos Sanne skal stornydes.

IMG_7108

Og så er der jo stadig de der julekasser der kalder i skunken. Jeg har ikke taget dem frem endnu. Kun de her super skønne juletræer er fremme, som jeg købte sidste weekend, så mon ikke der snart sniger sig noget mere jul frem.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.