Beklager billedet er temmelig dårligt, men det skulle gå hurtigt, de andre sad ved bordet og ventede 🙂
Aftenens menu stod på ostefrikadeller med squashpasta m/ pesto.
Jeg synes du skal have opskriften på verdens bedste pesto.
En portion til ca. 4 (ingredienserne er det er sådan lidt cirka mål)
25 g. pinjekerner
12 g. soltørrede tomater
2 fed hvidløg
1 dl. olie
60 g. revet parmesan
1 1/2 spsk. sød chilisovs *
1 hel potte basilikum eller en god stor håndfuld, der skal ikke spares på det.
salt og peber
Blend pinjekerner, soltørrede tomater, hvidløg og basilikum, og bland det sammen med de andre ingredienser.
* Jeg ved godt, at sød chilisovs ikke står på favoritlisten i lchf, men det er en lille sjat, og det giver en super helhedssmag i pestoen, det kan IKKE undværes.
Bon appétit
3 Comments
Uhm lyder godt – den ligner næsten min opskrift – det er sjældent nogen putter soltørrer tomater i, det er bare så godt 🙂
Hvor lyder det dog lækkert, og det er en god idé med sød chilisovs – det giver lige det ekstra lille pift.
Det lyder godt nok lækkert, måske vi skulle prøve det i aften:-)